Hai cu noi pe munte – cursuri gratuite de educaţie montană în...

Hai cu noi pe munte – cursuri gratuite de educaţie montană în Galaţi

212
0
DISTRIBUIȚI

” Hai cu noi pe munte! ” este un un proiect de educaţie montană organizat de Club Albatros Galaţi cuprinzând cursuri teoretice şi aplicaţii practice despre echipament, orientare, activităţi montane, pericole în natură şi conduită pe munte.

Proiectul, ajuns la ce-a de-a 5-a ediţie, este destinat tinerilor cu vârste între 16 şi 30 de ani. Dacă visezi dintotdeauna să cutreieri munţii cu rucsacul în spate sau dacă iubeşti natura şi vrei să o explorezi, această invitaţie este pentru tine!

Calendarul cuprinde 5 cursuri şi 4 aplicaţii practice:

– Curs introductiv – marţi, 4 aprilie, ora 18:00
– Curs echipament – joi, 6 aprilie, ora 18:00
– Curs activităţi montane – marţi, 11 aprilie, ora 18:00
– Curs pericole în natură – marţi, 25 aprilie, ora 18:00
– Curs conduită monatănă – marţi, 2 mai, ora 18:00

– Aplicaţie echipament – sâmbătă, 8 aprilie, ora 9:00
– Aplicaţie căţărare – sâmbătă, 22 aprilie, ora 9:00
– Aplicaţie finală 1 – weekend la munte 6-7 mai
– Aplicaţie finală 2 – weekend la munte 13-14 mai

Înscrierile se fac până pe 20 martie iar locurile sunt limitate! Formularul de înscriere este disponibil pe: http://bit.ly/haicunoipemunte2017

Proiectul ” Hai cu noi pe munte! ” a reprezentat cauza cu care ATE Club Albatros Galaţi a participat în 2016 la Semimaraton Galaţi. Cu ajutorul Fundaţiei Comunitare şi a celor care au alergat alături de noi am reuşit să facem şi mai cunoscută activitatea clubului în rândul gălăţenilor, într-un oraş fără munte. În urma participării la Semimaraton, clubul a reuşit să obţină suma de bani necesară pentru a putea organiza şi anul acesta cursurile gratuite “Hai cu noi pe munte!”.

Există totuşi o taxă de participare este simbolică, constând în rechizite școlare noi care vor fi donate unui ONG din Galaţi.

Pentru mai multe informaţii şi imagini din ediţiile anterioare ale ” Hai cu noi pe munte! ” poţi accesa linkul www.albatrosgalati.org

Încheiem cu tradiţionalul… Hai cu noi pe munte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.