Hai-hui pe Dealul Mov! Lanuri de lavandă în Tecuci!

0

La cererea publicului, Minifestivalul Lavandei de la Tecuci se organizează din nou, pentru o zi: Hai-hui pe Dealul Mov! Duminică, 28 iunie sunteți invitați să admirați (sau readmirați) lanurile de lavandă din apropierea orașului Tecuci, să vă lăsați purtați de mireasma îmbietoare și relaxantă și să uitați de grijile cotidiene.

”Dealul Mov” se întinde pe aproximativ 10000 m² şi are două căi de acces la cultură, fiind o priveliște demnă de admirat. Taxa de vizitare este de 15 lei de persoană, cu excepția copiilor, iar evenimentul este organizat de Purple HILL Lavanda.

Nu o să lipsească buchetele de lavandă; limonadă gratis (ingredientul principal fiind tot lavanda); surprizele; produse Vintage food – dulcețuri, siropuri, mirodenii; săpunuri handmade de la Mani Artisan Soap; macarons şi brioșe cu lavandă , delicii de la Patiserie,Prajituri si Torturi Alicante Delice.

Puteți importaliza aceste momente deosebite printr-o poză realizată profesionist de către Adriana Burugiu și BumBum Studio.

Să nu uităm de Zâna Lavandula (Elena Leocă) care va împrăștia magie, fermecându-i pe cei mici cu balonașe de săpuni și picturi pe față.

Pentru că plantația nu are adresă, fiind în câmp, punctul de reper după care vă puteți ghida este benzinăria Lukoil , Str Gheoghe Petraşcu, nr 104 ( drumul ce duce către Tişița). Când ajungeți la benzinărie, viraţi dreapta pe Drumul de centură, mergeţi aproximativ 1000 de metri, apoi ați ajuns la destinație. Dealul Mov se poate zări chiar de pe şosea, fiind pe partea stângă. Până la cultură se merge pe drum de câmp aproximativ 200-300 m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.