Hai la film! Cinema 3D Galați ofera 10 invitații duble la film

Hai la film! Cinema 3D Galați ofera 10 invitații duble la film

835
74
DISTRIBUIȚI
concurs hai la film

#CONCURS #GALAŢI Hai la film! Câştigă în fiecare săptămână una dintre cele 10 invitaţii duble oferite de Cinema 3D Galaţi şi Revista Explore.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs? Dă SHARE acestui articol pe pagina ta de facebook şi lasă-ne un comentariu în subsolul articolului de pe site în care să ne laşi un link către pagina ta de facebook (de ex: https://www.facebook.com/popescugigel)

Câştigătorii vor fi aleşi miercuri, 01 noiembrie, prin random.org şi vor fi anunţaţi prin e-mail şi pe pagina noastră de facebook.

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici miercuri pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona invitaţiile rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliu în Galaţi!

Participă şi la concursurile: Ştefan Bănică revine la Galaţi pe 3 noiembrie. Câştigă un bilet la concert! şi Câştigă-ţi biletul la spectacolul îndrăgitului artist Tudor Gheorghe

74 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.