Hai la film! Cinema 3D Galați ofera 10 invitații duble la film

74
concurs hai la film

#CONCURS #GALAŢI Hai la film! Câştigă în fiecare săptămână una dintre cele 10 invitaţii duble oferite de Cinema 3D Galaţi şi Revista Explore.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs? Dă SHARE acestui articol pe pagina ta de facebook şi lasă-ne un comentariu în subsolul articolului de pe site în care să ne laşi un link către pagina ta de facebook (de ex: https://www.facebook.com/popescugigel)

Câştigătorii vor fi aleşi miercuri, 01 noiembrie, prin random.org şi vor fi anunţaţi prin e-mail şi pe pagina noastră de facebook.

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici miercuri pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona invitaţiile rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliu în Galaţi!

Participă şi la concursurile: Ştefan Bănică revine la Galaţi pe 3 noiembrie. Câştigă un bilet la concert! şi Câştigă-ţi biletul la spectacolul îndrăgitului artist Tudor Gheorghe

74 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.