Hai la film! Castigă o invitaţie dublă la Cinema 3D Galaţi

Hai la film! Castigă o invitaţie dublă la Cinema 3D Galaţi

497
81
DISTRIBUIȚI
concurs hai la film

#CONCURS #GALAŢI Hai la film!Hai la film! Intră pe site-ul nostru – www.exploremag.ro. Participă la concurs şi câştigă în fiecare săptămână una dintre cele 10 invitaţii duble oferite de Cinema 3D Galaţi şi Revista Explore.

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie? Intră pe www.exploremag.ro, la secţiunea concursuri, dă SHARE acestui articol pe pagina ta de facebook şi postează un comentariu în subsolul articolului în care să ne laşi un link către pagina ta de facebook (de ex: https://www.facebook.com/popescugigel)

Câştigătorii vor fi aleşi miercuri, 29 noiembrie, prin random.org şi vor fi anunţaţi prin e-mail şi pe pagina noastră de facebook.

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici miercuri pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona invitaţiile rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliu în Galaţi!

Citeste si Concert Smiley, piese de teatru şi multă distracţie în acest weekend

81 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ