Hai la piesa de comedie „Visul American” cu Tudor Chirilă

0
tudor chirilă

„Visul American” cu Tudor Chirilă ajunge sâmbătă, 7 mai, în GALAȚI.

,,Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. Spectacolul, care a plecat în primul turneu național post-pandemie, ajunge sâmbătă, 7 mai, în Galați, la Casa de Cultură a Sindicatelor!

Tudor Chirilă

One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje a căror interpretare remarcabilă oferă publicului, or timp de o oră și jumătate, o radiografie brutal de sinceră, comică și cinică a Americii și a lumii în care trăim. Este un spectacol de o actualitate frapantă.

Iarina Demian pune în scenă un spectacol modern în care un ecran multimedia de 25 de metri pătrați devine când decorul, când partenerul unui Tudor Chirilă excelent condus regizoral.

Aplaudat deopotrivă de public și de critica de specialitate, succesul Visului American s-a contorizat rapid în reprezentațiile sold-out și în recordul din luna decembrie 2021, când 9 reprezentații au fost vândute integral în mai puțin de o zi (peste 1200 de bilete).

De ce trebuie să vezi Visul American?

Andreea Esca: ,,A fost genial! De altfel, mă așteptam să fie, dar a fost peste așteptări.”

Călin Goia, solist Voltaj: ,,Mi-a plăcut la nebunie! Trebuie să-l mai revăd ca să pot să-l înțeleg pe deplin și să-l apreciez la adevărata valoare. Oricum, impresionant!”

Răzvana Niță, critic de teatru: ,,Spectacolul „Visul american” e o mini enciclopedie umană contemporană!”

Răzvan Burileanu, Liternet, critic de teatru: ,,(…) înfioară și crispează, încântător și terifiant, de-ți îngheață aplauzele pe mâini!”

Mircea M. Ionescu, critic de teatru: ,,(…) un final absolut răvășitor. Un Recital de gală al lui TUDOR CHIRILĂ!”

Tudor Chirilă: ,,Teatrul este efemer. Energia care se naște din relația public actor este unică. Ea nu poate fi fixată pe niciun suport. Nu poate fi transmisă de o cameră video. Teatrul se naște, trăiește și moare. Și apoi vine alt spectacol, alt teatru. De aia orice actor își dorește să arate un spectacol cât mai multor oameni. Să se asigure că el a fost văzut și că oamenii ăia vor ține minte seara aia specială. Plecăm în turneul ăsta într-un moment dificil pentru lume și pentru cultură, dar nu e bucurie mai mare decât să știm că am revenit la normalitatea unor săli care pot fi umplute de public. Și cred că publicul din țară a fost destul de mult privat de teatru. E timpul să-și ia revanșa. So, here we are 🙂 Visul American este oglinda în care trebuie să avem curaj să ne uităm cu toții.

,,Visul American” este un spectacol de Iarina Demian cu Tudor Chirilă; scenografie și costume – Irina Moscu; lighting Design – Daniel Klinger; video design – Dilmana Iordanova. Producătorul spectacolului este Teatrul De Comedie.

În timpul spectacolului se folosesc lumini stroboscopice, care pot afecta persoanele cu epilepsie sau sensibilitate la acest tip de lumină.

Biletele se pot achiziționa exclusiv online de pe platforma iabilet.ro.

Accesul la spectacol este permis persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.

Turneu “Visul American”. Bilete MEET & GREET cu Tudor Chirilă

Agenția de Vise anunță turneul național al spectacolului VISUL AMERICAN (Drinking in America) de Eric Bogosian, un spectacol de Iarina Demian, cu Tudor Chirilă, o echipă de mult consacrată și pune la vânzare, pentru prima dată, un număr limitat de bilete MEET&GREET pentru cei pasionați de teatru, care își dorească să cunoască tainele spectacolului alături de Tudor.

Turneul va avea loc în cele mai importante orașe din țară, în lunile aprilie și mai. Spectacolul reprezintă montarea celebrelor monologuri ale lui Eric Bogosian, care compun one man show-ul Drinking in America și care a avut premiera off Broadway, la American Place Theater, în 1986.

Turneul este organizat de Agenția de Vise și Fundația Artest, susținut de Rock FM, Magic FM, Kiss FM, Republica, VOYO și comunicat de agenția Magic Maker Communication.

Între orele 18:00 – 18:15, cei care achizioneaza experiență MEET & GREET au ocazia să stea la povești alături de Tudor Chirilă în culisele spectacolului, unde vor cunoaște echipa și vor vorbi despre constucția celor 9 personaje din spectacol. De asemenea, cei care vor participa la sesiunea MEET&GREET vor urcă, în avanpremieră, alături de Tudor, pe scenă teatrului din orașul lor, unde pot face fotografii alături de actor și de regizorul Iarina Demian.

Bilete MEET & GREET pot fi achizionate doar pe baza unui bilet cumparat pentru una dintre reprezentatiile din cadrul turneului. Locurile sunt limitate la capacitatea de 15 bilete pentru fiecare spectacol:

Pretul biletului Meet & Greet este de 200 RON si poate fi achizitionat exclusiv de la iabilet.ro.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul dintre cele 10 bilete la comedia ”O oră de liniște„

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.