Ai haine pe care nu le mai porți? Donează-le!

0

Donează haine orice obiect vestimentar, indiferent de stil, mărime sau categorie în containerele Fashion Days. Dacă acesta este într-o stare bună, va fi complet igienizat și donat către familii care au mare nevoie de el. Dacă nu, cel mai probabil va fi reciclat, potrivit retailerului online.

Hai să analizăm puțin situația: dulapul tău e plin și deja nu știi ce să mai faci cu hainele. Pe unele le-ai ascuns în saci vidați sub promisiunea că la anul le vei scoate la suprafață. Altele stau pe un raft la care nu ajunge nimeni, poate doar praful.

Iar alt teanc nici măcar nu te mai reprezintă, pentru că în fiecare sezon apare câte ceva nou, care îți face cu ochiul.
Dacă ești gata de schimbare, donează.
Faci o fapta bună, dar și loc în dulap pentru noile haine pe care chiar le vei purta. E singură varianta care ține și cu pasiunea ta, și cu binele altora.

Cum te poți implica?

Pregătește hainele pe care vrei să le donezi și du-le la containerele Fashion Days din orașul tău. Poți duce orice obiect vestimentar, indiferent de stil, mărime sau categorie. Dacă acestea sunt într-o stare bună, vor fi complet igienizate și donate către familii care au mare nevoie de ele. Dacă nu, cel mai probabil vor fi reciclate.

În Galați veți găși un container de reciclare Fashion Days la OMV-ul de pe stradă Traian nr.438A.

Te-ar putea interesa și Participă și tu la Semimaraton Brăila 2021 și oferă șansa unui nou început!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.