Ho, Ho, Ho… Merry Fitness! Anul ăsta o să fac pătrățele!

0
Merry Fitness

Inevitabil, au venit sărbătorile de iarnă, și bineînțeles, odată cu ele, kilogramele în plus încep să se “lipească” de tine ca metalele de magnet, nu-i așa?! Iar e aceeași poveste, ca în fiecare an, când tu o lași moale cu sala, de pe la începutul lui decembrie, pentru că oricum, începi în forță din ianuarie și oricum, de anul nou îți stabilești obiectivul: “Anul ăsta o să fac pătrățele!”, dar țin să îți amintesc că obiectivul ăsta l-ai avut și la Revelionul trecut, și acu’ două Revelioane și nu mai continui, pentru că ai prins ideea, nu!?

Și ca să pun cireașa pe tort, hai să îți reamintesc că, cu fiecare Revelion care trece, devine și mai greu să arăți bine ;). De ce să nu începi de pe acum să muncești la sală și de ce să nu te abții cât de cât, de la zahărul și alcoolul de pe mesele festive de sărbători? Pentru că tot țesutul adipos pe care îl vei acumula (pentru că o să pui ceva grăsime) în săptămânile astea, va fi foooaaarte greu de ars, atunci când vei începe sala, de pe 7, 8 ianuarie, că na, mai vine și Sfântul Ion și mai sunt câteva zile de concediu în care tre’ să te relaxezi (mănânci), așa că mai amâni puțin “începutul ăla în forță”.

Eu îți recomand să vii la sală, cât mai des, mai ales în preajma Crăciunului, pentru că așa vei rămâne “conectat cu ambiția”, adică vei vedea băieți/fete care arată bine, și trag din greu pentru asta, și… zic eu, că vei fi mai motivat să refuzi cele trei felii de cozonac de la mama-soacră, atunci când te invită la a mia masă de Crăciun.

Cu sala trebuie să te “găsești” neapărat pe 1 ianuarie, ca să îți meargă bine tot anul, și eventual poți face, un antrenament dimineața, și apoi să vii la o clasă seara (TaeBo, Zumba, Pump, Aerobic), că tot ai concediu. Așa că îți urez “Sărbători fericite”, pe care să le petreci în sala de fitness, cu sport din belșug.

Mircea Moraru, master trainer

Citeşte aici toate articolele lui Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.