Premieră Hotel California – comedie muzicală în două acte

0
Hotel California - comedie muzicală

Comedia muzicală “HOTEL CALIFORNIA” va avea PREMIERA la Teatrul de Operă şi Operetă “NAE LONARD” din Galaţi pe 09 Decembrie 2019 de la ora 19:00 .

Theater du Soleil vă prezintă în premieră în România comedia muzicală LIVE „Hotel California” de Neil Simon.„Hotel California” este o adaptare de Zully Mustafa după o piesă de Neil Simon, pusă în scenă de echipa ”Theater du Soleil Entertainment”, alături de o echipă de actori cunoscuţi şi talentați. Ce este căsnicia fără sare și piper? Ce e o noapte la hotel fără puțină dramă sau aventură? Și care e rostul unei soții dacă nu e vigilentă?
În rolurile principale îi veți putea aplauda pe actorii: Ana-Maria Calita, Emil Mitrache (Americanu), Daniela Olos și George Vasile.

Cele două acte care vă sunt pregătite “Vizitatorii din Philadelphia“ şi “ Vizitatorii din Londra” vă vor purta in doua situaţii total diferite, desprinse din viața ascunsă a oricărei căsnicii, pe care să le găsiți pline de haz, dar, în același timp, să vă și dea de gândit. Finalul este, bineînțeles, neașteptat.

Scenariu: Zully Mustafa
Coregrafia şi mişcarea: Momo Sanno.
Cele două voci deosebite ale echipei noastre: Alexa Vangu (Lexa) si Alexandra Penciu vă vor încânta cu melodii LIVE din repertoriul internațional.
Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne binedispune împreună, vă invităm la un show grandios, o comedie muzicală de excepţie, la vizionarea căreia vă veți deconecta de la toate grijile și vă veți transpune într-o lume plină de voie bună, cu multă muzică și dans.

Biletele se gasesc in format electronic si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Te-ar putea interesa și „Visul unei nopți de vară” – musafir de la „unteatru” București

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.