Descoperă recomandările noastre de hoteluri din Galați unde te poți caza!

Descoperă recomandările noastre de hoteluri din Galați unde te poți caza!

179
0
DISTRIBUIȚI

Dacă ești hotărât să petreci câteva zile departe de casă, ai recomandările noastre de hoteluri din Galați unde te poți caza.
Atunci când te hotărăști să vizitezi o nouă destinație, cu siguranță cauți să fii impresionat și să te bucuri de priveliștile ce te înconjoară, oaze de relaxare și atracții turistice fascinante.

Prima noastră recomandare din lista de hoteluri din Galați este Hotel Alex. Situat în inima orașului Galați, este o unitate de cazare potrivită atât pentru călătorii de afaceri cât și pentru călătorii relaxante. Atitudinea caldă și deschisă a echipei Hotel Alex va face ca timpul tău petrecut aici să fie unul de calitate. Situat în centrul orașului Galați, ai acces facil la punctele de atracție din zonă cum ar fi Faleza Dunării, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii sau Turnul de Televiziune. Dacă vizita pe care o faci la Hotel Alex este una de afaceri ai ajuns la locul potrivit. Hotelul dispune de o sală de conferințe dotată cu cele mai moderne facilități și un mini center office, restaurantul și cafeneaua oferind posibilități de configurare pentru diferite evenimente desfășurate aici (ședințe/lansări de produse).

Următoarea noastră recomandare din lista de hoteluri din Galați este Navrom River. Acesta se evidențiază prin peisajul aparte oferit tuturor turiștilor ce aleg să îi treacă pragul. Ficare camera oferă vedere la Dunăre pentru a contura și mai bine atmosfera plăcută oferită. Calitatea serviciilor se face remarcată de la primul contact cu oaspeții iar dotările Hotelului Navrom River întâmpină nevoia de confort a acestora. Situat într-o zonă liniștită a orașului, pe strada Portului nr. 23, Hotelul Navrom River este foarte aproape de centrul orașului Galați. Te poți bucura de o plimbare pe Strada Domnească pentru a admira arhitectura istorică a clădirilor precum Universitatea Dunărea de Jos sau Casa Memorială Cuza Vodă.

Hotel Faleza by Vega este următoarea noastră recomandare de hoteluri din Galați, dând astfel valoare timpului pe care alegi să îl petreci aici. Hotelul este destinația ideală pentru călătorii sau chiar pentru întalniri de afaceri. A fost complet renovat și modernizat, iar peisajul înconjurator este de-a dreptul fascinant. Fiind amplasat într-un punct cheie al orașului Galați, în imediata apropiere poți descoperi Biserica Fortificată Precista, Faleza Dunării, un loc încarcat de căldură și magnific prin licărirea unică a apei, cât și centrul orașului unde poți regăsi o multitudine de restaurante gata să iți surprindă plăcut papilele gustative.

Din lista recomandărilor de hoteluri din Galați îți menționăm cu căldură Vila Belvedere, dacă weekend-ul pe care dorești să îl petreci în Galați se dorește a fi unul romantic,. Pe lângă ambianța caldă, liniștea și intimitatea, aici te vei putea bucura de un adevărat sentiment de “Acasă” , datorită interiorului unic și confortabil dar și al serviciilor menite să te facă să zâmbești.

Pe recomandărilor noastre de hoteluri din Galați putem să amintim și despre Hotel Magnus, Hotel Corneliuss, Hotel Viva Club sau Hotel Galați Centrum, unități de cazare orientate către client și gata să facă fiecare din ședere una memorabilă. Acum ca ești la curent cu noutațile în ceea ce privește cele mai bune hoteluri din Galați, te invităm să descoperi atmosfera caldă și primitoare pe care acestea o oferă.

Hotel Alex: Strada Aurorei nr.1, 800036 Galaţi, România, 0721 244 122
Hotel Navrom River: Strada Portului nr.23, 800025 Galaţi, România, 0374 216 150
Hotel Faleza by Vega: Str. Roșiori, Nr.1, 800066 Galaţi, România, 0733 660 033
Vila Belvedere: Str. Șoimului, Nr.1, 800078 Galaţi, România,  0742 011 929
Hotel Magnus: Oțelarilor, Micro.20, 800098 Galaţi, România, 0730 624 687
Hotel Corneliuss: Dr. Alexandru Carnabel, Nr. 45, 800004 Galaţi, România, 0756 055 968
Hotel Viva Club: Aleea Meteo nr.4, 800387 Galaţi, România, 0752 080 008
Hotel Galați Centrum: Domnească Nr.12, 800035 Galaţi, România, 0731 840 505

Citește și: Redescoperă Galațiul: Top 10 locuri frumoase în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.