Hygienium Bike Galați – biciclete care pot fi utilizate gratuit de adulți și copii

3
Hygienium Bike Galați - biciclete care pot fi utilizate gratuit de adulți și copii

Hygienium Bike Galați reprezintă o inițiativă inedită de a pune la dispoziția gălățenilor un număr de 12 biciclete pentru adulți și 6 biciclete pentru copii – plus echipamentul de protecție necesar – prevăzute cu sisteme de siguranță și monitorizare permanentă prin GPS. Acestea vor fi disponibile prin două stații inteligente și pot fi utilizate timp de maxim 2 ore.

”Pentru că ne dorim ca societatea noastră să se alinieze politicilor de mediu europene, am inițiat proiectul Hygienium Bike. Scopul este promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ celor poluante, un oraș mai aerisit, dar și o viață mai sănătoasă pentru cetățenii Galațiului. Ciclismul scade nivelul de cortizol – hormonul stresului – crește rezistența cardiovasculară, tonifiază musculatura și creează o stare generală de bine. Mai mult, este indicat pentru orice vârstă!”, explică inițiatorii acestui proiect.

Unde puteți găsi bicicletele Hygienium Bike?

Hygienium pune la dispoziție 12 biciclete pentru adulți și 6 biciclete pentru copii – plus echipamentul de protecție – prevăzute cu sisteme de siguranță și monitorizare GPS. Bicicletele vor fi dezinfectate cu Hygienium după fiecare utilizare, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare în acest proiect.

Cele 18 biciclete sunt disponibile în două stații inteligente de preluare și predare a bicicletelor amplasate pe Str. Prelungirea Traian nr. 6 (la sediul Passage Food din Centru) și, respectiv, în parcarea de la Trecere Bac Galați.

Bicicletele Hygienium Bike vor fi date spre folosul doritorilor, GRATUIT, timp de maxim 2 ore. Ele pot fi închiriate pe baza unui contract de dare în folosință ale cărui clauze pot fi consultate în Regulamentul de utilizare disponibil online.

Sursa: Facebook

Vezi și articolul: Cum scapi de celulită? – câteva sfaturi oferite de trainerul Mircea Moraru

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.