Iată care sunt cele mai apreciate locuri de joacă în Brăila

0
Iată care sunt cele mai apreciate locuri de joacă în Brăila

Locurile de joacă sunt parte a amintirilor viitorului adult. Joaca și pauzele de recreație sunt esențiale pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Cu singuranță, peste ani, îți vor aminti cu plăcere de mmentele petrecute la locurile de joacă, acolo unde adesea copiii leagă prietenii ce se vor păstra în timp. Mai jos vei regăsi câteva recomandari privitoare la locuri de joacă în Brăila pentru ca tu să faci cea mai înțeleaptă alegere atunci când vrei să ai un moment de respiro cât timp copilul tău petrece timp de calitate socializând cu alți copii și bucurându-se de frumusețea copilăriei.

SOFIA Playcenter 

Sala de joacă Sofia Playcenter este, în primul rând, un loc de distracție. Copiii se pot bucura de experiențe distractive și pozitive, contribuind la starea lor de bine și fericire. Jocurile și activitățile din sala de joacă pot contribui la dezvoltarea abilităților cognitive, cum ar fi rezolvarea de probleme, gândirea logică și concentrarea. Copii pot învăța numere, litere, culori și alte concepte fundamentale prin joc. Pentru mai multe detalii și rezervări: 0741 664 378, adresa: Str. Grivitei nr.136, Braila.

Loc de joacă BursuMania – Lounge&Parenting 

Petrecerile tematice organizate de echipa BursuMania, sunt petreceri cu animatori profesioniști, pline de vervă, bună dispoziție și cel mai important: sunt pe gustul tuturor copiilor indiferent de vârstă, dar și al părinților! Spațiul destinat adulților le permite acestora participarea la petrecerea micuților și totodată supravegherea discretă a năzdrăvanilor. Piñata tematică pentru ca distracția să fie o explozie dulce. Animatorii reîntregesc atmosfera de basm pe care și-o dorește copilul și dă startul distracției. Locația se află pe Strada General Gheorghe Avrămescu, Nr. 18, Brăila, Pentru mai multe detalii: 0745 535 604.

Topaila

Țopăilă este locul ideal pentru distracție. Atracția principală a locului de joacă este trambulina care ajunge până la tavan, castelul gonflabil ideal chiar și pentru părinții doritori și masa de futssall unde tăticii vor fi campioni. Mai multe detalii despre organizarea unei petreceri sau evenimente la numărul: 0744 693 244. Locația se află pe stradaCalea Calarasilor nr. 382, Braila.

Leontina Kids Party -Sală de joacă 

Un loc de joacă cu pinata și ochelari de realitate virtuală (VR) sună ca o idee distractivă și inovatoare pentru petreceri sau evenimente speciale! Iată că la sala de joacă Leontina poți să îi oferi celui mic o experiență deosebită. Leontina kids party este un spațiu de joacă și relaxare conceput pentru întreaga familie. Echipa este formată din oameni tineri, veseli, creativi și flexibili și bine pregătiți să raspundă asteptărilor părinților și a copiilor. Sala se află pe strada Calea Călărașilor 228, Brăila, mai multe detalii la numărul de telefon: 0769 691 289.

Hai la joacă – Brăila 

Sala de joacă” Hai la joacă” oferă o varietate de echipamente și jucării care încurajează mișcarea și activitatea fizică. Aceasta contribuie la dezvoltarea coordonării motorii și a forței fizice. Prin explorarea diferitelor jocuri și activități, copiii pot învăța despre mediul înconjurător și pot dezvolta curiozitatea și interesul pentru lumea din jurul lor. Pentru detalii și rezervări: 0756 904 812 sau 0755 431 146. Adersa: Strada Griviței 159, Braila.

Happy Land

Happy Land este un loc de joacă ce seamănă cu un tărâm magic de basm, unde personajele îndrăgite întâmpină micuții cu voie bună, profesionalism și atenție. Aici se organizează petreceri tematice și distracția este garantată, pentru mai multe detalii: 0748 215 858, locația se află pe strada Castanului nr.3, Brăila.

Care din aceste locuri de joacă în Brăila este preferatul copilului tău? Lasă un comentariu în care să ne povestești cea mai frumoasă experiență avută la un loc de joacă. Dacă vrei să creezi o experiență de neuitat copilului tău alege să petreci un weekend împreună cu el vizitând obiectivele turistice din împrejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.