Idei simple de aranjamente cu flori artificiale pentru un aspect natural

0
Idei simple de aranjamente cu flori artificiale pentru un aspect natural

Fie că iubești rafinamentul pe care îl asigură decoraţiunile interioare realizate cu flori artificiale sau vrei să aduci un aer elegant încăperii cu aranjamente de durată, te vei bucura din plin de aspectul distins pe care acestea îl asigură. Descoperă în rândurile următoare câteva idei simple de aranjamente cu flori artificiale care vor îmbogăți estetica locuinței.

De ce să alegi decoraţiuni cu flori artificiale?

Dacă te întrebi de ce înlocuieşti aranjamentele naturale cu decoraţiunile realizate din flori artificiale, e bine să știi că existe numeroase motive. În primul rând acestea sunt durabile şi îşi păstrează aspectul impecabil în timp. Un alt argument este legat de costuri, poţi economisi sume importante de bani alegând aranjamentele artificiale. Cu siguranţă, decorurile realizate din flori naturale sunt expresive, însă sunt şi costisitoare, iar pentru înlocuirea lor va trebui să aloci un buget substanţial. Nu trebuie ignorat nici caracterul versatil şi flexibilitatea crescută a plantelor artificiale. Le poţi combina în diferite moduri şi poţi obţine cu uşurinţă aranjamente noi. 

Idei de aranjamente cu flori artificiale cu aspect natural

Florile mixte montate în vaze elegante sunt mereu revigorante. Poţi opta pentru flori artificiale care seamănă cu cele naturale, în acest sens e important să optezi pentru elemente cu finisaje bine executate, confecționate din materiale bune. Multe flori artificiale sunt realizate cu atâta măiestrie și cu greu pot fi deosebite de surorile naturale.  Poți crea un  buchet mixt monocrom folosind plante artificiale diferite, poţi completa aranjamentul cu frunze verzi. Dacă îţi place energia furnizată de un buchet colorat, optează bujori artificiali, trandafiri sau flori de câmp. Poți folosi flori artificiale de diferite nuanţe sau poţi miza pe asocieri complementare.  Cu siguranţă, un astfel de aranjament va fi expresiv şi poate fi îmbogățit un ambient elegant, dar autentic. 

Aranjamente pentru masă, mereu de impact

Decoraţiunile pentru masă cu plante sunt importante și asigură un ambient rafinat indiferent de ocazia cu care sunt folosite. Crează decorațiuni de dimensiuni mici din flori artificiale, acestea vor fi apreciate de toţi invitaţii.  Alege flori în funcție de sezon sau de tematica evenimentului și adaugă frunze sau crenguțe pentru a crea un aranjament bogat. Poţi realiza buchete senzaţionale cu hortensii artificiale, trandafiri galbeni sau orhidee delicate. Pentru evenimentele tematice – Crăciun sau Înviere – alege aranjamente cu flori specifice – craciunite artificiale, vâsc ori lalele, narcise artificiale sau irişi violeţi. 

Cutii și coșuri cu flori, soluții pentru un ambient cozzy 

Aşadar, cu flori artificiale poţi întregi un decor cald, prietenos. Aranjamentele în coşuri din răchită sau cele montate în cutii din lemn nu sunt doar durabile, ci cu adevărat surprinzătoare. Optează pentru decoraţiuni cu flori artificiale mici, vor oferi un aer uşor rustic, dar foarte plăcut. Florile de bumbac, bobocii de trandafir şi crengile de liliac artificiale pot fi combinate cu ghirlande de iederă şi pot crea decoraţiuni surprinzătoare.  

Pentru aranjamente cu flori artificiale cu aspect natural, alege plante de calitate premium. Asigură-te că le manevrezi şi aranjezi cu grijă astfel încât să arate naturale și atractive. Poți combina diferite elemente decorative și vei crea compoziții interesante.

Citește și ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.