Imortalizează un Crăciun unic la CreativeArt Studio Foto Galați

1

2020 a fost un an greu, plin de provocări și încercări: planuri date peste cap, evenimente anulate, călătorii amânate. Unii și-au pierdut locul de muncă, alții afacerea; unii au fost bolnavi sau au avut probleme.

Ce am învățat din acest an neobișnuit? Valoarea familiei și frumusețea vieții noastre împreună, micile bucurii, dragostea dintre noi, siguranța căminului și binecuvântările nespuse; ne-au dat putere să trecem prin toate și ne dau speranță să privim spre viitor încrezători!

Așadar, cu emoție și bucurie vă prezentăm decorurile pregătite pentru ședințele foto de Crăciun din neuitatul 2020. Sărbătorim bucuria că suntem sănătoși, familia dragă, nașterea Mântuitorului și încrederea într-un viitor mai luminos. Fiecare decor este gândit să reflecte căldură și speranță, să trezească în inima voastră fior de bucurie și să vă încadreze amintirile cât mai duios.

Și anul acesta studioul nostru respectă trendul în materie de design, pregătind decoruri în tonuri de auriu și alb, pomi care evocă peisaje de vis, multe luminițe, brad în stil minimalist cu influență scandinavă. Pentru copii avem pregătit un cadru mirific, cu zăpadă și o lună uriașă, unde cei mici se vor simți minunat!

Succesul ședințelor foto este un mix între îndemânarea fotografului, decoruri reușite și “personaje din aceeași poveste”; de aceea vă recomandăm să vă pregătiți ținute care să se potrivească decorurilor și care să vă integreze cât mai armonios poveștii spuse de studioul nostru.

Vă așteptăm cu drag, cu ceai cald și biscuiți, să scriem împreună o filă de bucurie cu care să încununăm sfârșitul de an!

Imortalizează acum cele mai importante momente la CreativeArt Studio Foto!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.