Flu Flu și Grădinița Nanny luptă “Împreună pentru Robert!”

0
133
Flu Flu și Grădinița Nanny luptă

Grădinița Nanny organizează și anul acesta târg caritabil, de data aceasta sub denumirea “Împreună pentru Robert!”. Este îndemnul care mobilizează oamenii pentru a VIII-a oară în încercarea organizatorilor de a face pe cineva să simtă magia Crăciunului.

7 minute, atât a durat până ca fericirea unei familii aflate la început de drum să se transforme în dramă. Robert a rămas fără oxigen la naștere și de atunci viața lui și a părinților este o luptă continuă, dar pe care sunt hotărâți să o ducă până la final. Pe lângă tetrapareza spastică, verdictul medicilor a venit în completare cu epilepsie și retard.

Anul acesta, alături de actorii Teatrului Dramatic participanții vor avea parte de piesa de teatru Flu Flu – spectacol în regia lui Răzvan Clopoțel.
Toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați către Robert. Totodată înainte de spectacol, în holul Teatrului Dramatic cei prezenți vor putea achiziționa produse handmade cu tematică de Crăciun, realizate de colectivul grădiniței.

Spectacolul va avea loc în data de 11 decembrie, ora 19:00 la Teatrul Dramatic.

Biletele se pot achiziționa de la Grădinița Nanny, str. Mihai Bravu nr. 8 (lângă restaurant Royal), de luni până vineri, intervalul orar 8-18 sau la telefon 0745.632.359.

Un alt eveniment în această perioadă, Profesiunea Doamnei Warren – Regia: Claudiu Istodor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.