Încurcă lume – Teatrul Municipal Focșani „Mr. Gheorghe Pastia”

Încurcă lume – Teatrul Municipal Focșani „Mr. Gheorghe Pastia”

41
0
DISTRIBUIȚI
Încurcă lume - Teatrul Focșani

Teatrul Municipal Focșani „MAIOR GHEORGHE PASTIA” prezintă spectacolul: Încurcă lume și vă invită duminică, 10 noiembrie, ora 19:00 la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” Galați.

De: A. de Herz
Regia: George Costin
Distribuția: Adrian Rădulescu, Paula Grosu, Sorin Francu, Mișu Spiridonescu, Alexandra Tătaru

Emil Strâmbuleanu, distins avocat. Parol! Familist de onoare! Cu de seară dus în târg, în cărți cade gând la gând cu bucurie, cu dragoste, cu temei, cu întâlnire la drum de seară cu o damă de verde pe care n-a putut pentru ca s-o trateze cu refuz și iaca cum ajunge distinsul acasă taman cum se mijește de ziuă afară, unde Didina, consoarta, damă bine, cu ambiț și nerv, numai ce-l așteaptă să și iscodească lipsa că i-a cauzat nesomn și neliniște.
Așadar, cu amoru rănit și sâmțând trădarea, cucoana Didina începe răfuiala cu mișelul. În odaie apare pe nesimtite și un așa-zis amic, amicu Bungrăzescu, pare-se cunoștință veche, ce consâmte la onoarea de familist a conului Strâmbuleanu; ba chiar sosește neanunțată și consoarta amicului, o jună vaporoasă, chiar dama de verde de care s-a amorezat infamu. Vine negreșit și cumnatu, fratele Didinii, că o știe simțitoare și pentru care să nu cumva madama să își piarză uzul rațiunii.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59, care are următorul program:
* luni, marți, miercuri 11:00-19:00
* joi, vineri 10:00-16:00 şi 17:00-19:00
* sâmbătă, duminică 10:00-13:00 şi 17:00-19:00.

Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Te-ar putea interesa și Festivalul Internațional „Leonard”, ediția a XVI-a, își deschide porțile pe 2 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.