Îndrăznesc! Jobul meu ar putea fi oriunde în lume

0

Nu e niciun dubiu: tinerii din ziua de astăzi au toate avantajele de partea lor. Sau, în orice caz, au cu mult mai multe decât au avut părinții sau bunicii lor. Nu ratează nicio experiență din care au de câștigat și de învățat, sunt gata să cunoască oameni diferiți, comunică ușor și, de altfel, au și șansa să fie oriunde își doresc sau, mai exact, acolo unde le sunt recunoscute și apreciate meritele și calitățile. Se adaptează extrem de ușor la situații provocatoare, își știu drepturile și sunt gata să și le ceară. Află primii ultimele informații online, tocmai pentru că nu vor să piardă oportunitățile.
În timp ce unii dintre ei au ajuns să creadă că lipsa experienţei de muncă este o piedică cu adevărat, alții nu pierd timpul, profită de orice nouă oportunitate care le apare la orizont, știu să își prezinte în folosul lor avantajele și nu ezită să învețe continuu.
Ei bine, astfel de tineri determinați, dar și complet informați în ce privește condițiile de a lucra în străinătate, avem plăcerea să cunoaștem și noi, aproape zilnic, echipa gălățeană de recrutare la All EU Recruitment. Fiecare nou CV primit în căsuța de e-mail este, pentru noi, o nouă șansa pe care o oferim pentru de a lucra peste graniță (în Europa și dincolo de ea – din UK și Franța până în Grecia și Dubai).
Care sunt motivele pentru care să lucrezi în străinătate dacă ești tânăr?
• Salarii competitive în toate domeniile
• Călătorești în același timp
• Ești consiliat de firma noastră de recrutare
• Primeşti suport din partea agenţilor noştri români din 5 ţări
• Îţi căutăm un job cu dedicaţie pentru tine, croit după chipul şi asemănarea experienţei şi dorinţelor tale
• Avem oferte chiar şi pentru cei fără experienţă de muncă
Ce țări sunt preferate de români pentru un job peste graniță?
• Marea Britanie, Olanda, Germania, Franţa, Belgia, Danemarca, Italia, Spania, Grecia sau Norvegia.
Dacă și tu ești interesat de oferta de joburi în străinătate pentru tineri (dar nu numai), nu ezita să ne trimiţi CV la info@all-eu-recruitment.com sau să ne contactezi la 0769.990.124

Echipa All EU Recruitment

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.