Îndrăznește să visezi! Îndrăznește să-ți trăiești viața la care visezi!

0
123
îndrăzneşte să visezi

Dacă ai ști că mai ai doar câteva zile de trăit și ai privi în urmă, ai fi mulțumit/ă de viața ta? Care ar fi cel mai mare regret al tău? Ce ți-ai dori să fi făcut, dar nu ai reușit?

Bronnie Ware, o asistentă din Australia a scris chiar o carte pe această temă. Ea a descoperit că sunt 5 mari regrete pe care le avem la sfârșitul vieții, pe care le voi rezuma în 2 idei importante, pentru a fi mai ușor de reținut:

1. Îmi doresc să fi avut curajul să-mi trăiesc viaţa aşa cum vroiam eu, nu cum au vrut alţii s-o trăiesc.

2. Îmi doresc să fi muncit mai puțin și să-mi fi permis să fiu mai fericit/ă.

În acest seminar se va discuta despre cât de importante sunt visele în viața noastră, despre faptul că ele ne dau energia să realizăm lucruri la care nici nu ne-am fi gândit sau nu credeam că sunt posibile și ne umplu viața de bucuria împlinirii. Despre cele mai comune scuze pe care le folosim să ne auto-sabotăm în a ne atinge adevăratul potențial și a ne urma visele. Și cum putem depăși și înlătura aceste scuze.

În afară de vise, se va mai vorbi și despre talente, vocație, dar și despre eșecuri și regrete. Se vor identifica blocaje și convingeri limitative, cum putem evita amânarea și cum putem obține o mai mare claritate, pentru a ne împlini visele și, implicit, pentru a avea o viață mai implinită!

Invitata acestui eveniment va fi Viorica Baican, care își urmează visul în ciuda greutăților, îndoielilor și prejudecăților unora dintre noi și ne va împărtăși din experiența sa, tocmai pentru a ne ajuta să înțelegem că în ciuda faptului că nu este întotdeauna ușor, depinde de noi și de alegerile noastre să ne croim o viață în care să ne simțim împliniți și în armonie cu noi înșine.

Îndemnul este să nu mai aștepți ziua de vineri, să nu mai aștepți vacanța și să începi să trăiești așa cum îți dorești. Pentru că viața ta se întâmplă ACUM! În această zi de luni sau miercuri de care abia aștepți să scapi. Îndrăznește să-ți trăiești viața la care visezi!

Investiția ta pentru acest seminar: 50 lei și 1h 30 min din timpul tău. Șomerii beneficiaza de reducere 50% (25 lei). Copiii până la 14 ani beneficiază de gratuitate.

Locația 
Îndrăzneşte să visezi – Centrul de afaceri ”Dunărea” – Sala ”PRESIDENT”, Galați, Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 1 (la intersecție cu Str. Brăilei)

Pentru a te înscrie la acest seminar, completeaza formularul de mai jos:
http://eepurl.com/cQFw4H

Citeşte şi Lorand Soares Szasz revine, pe 10 octombrie, la Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.