Îngrijiri medicale gratuite în Galați, la domiciliul pacientului

0
medigal

Medigal House Galați oferă servicii medicale gratuite, la domiciliul pacientului prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate. Persoanele care doresc să beneficieze de îngrijri medicale la domiciul vor depune la Casa Națională de Asigurări de Sănătate la care sunt înregistrați o cerere prin care solicită aceste servicii, dar și un dosar care va conține documentația necesară. Găsiți mai multe informații despre dosar pe: www.medigalhouse.ro.

Persoanele care nu se pot deplasa pot apela cu încredere la serviciile experților de la Medigal, oferite cu titlu gratuit: administrare medicamente, administrarea medicamentelor prin perfuzie, alimentare pasivă, manevre terapeutice, îngrijirea plăgilor, administrare medicamente intravenos etc.

Personalul calificat poate furniza de la cele mai simple servicii, la cele complexe, și va fi mereu deschis la dorința de a oferi pacienților cele mai bune îngrijiri medicale. Îi găsești pe strada Sfântul Spiridon nr. 30, la etajul 1, sau la numerele de telefon: 0236.708.554; 0761.671.743; 0745.426.150.

Citește și articolul:  CNAS reamintește: valabilitatea cardurilor de sănătate – prelungită la 7 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.