Inovație în remodelarea corporală – aparatul Eximia, la Slim Beauty Galați

0

Vrei să scapi ușor, rapid și fără durere de celulita inestetică și de kilogramele în plus? La clinica Slim Beauty din Galați, noua tehnologie a aparatului Eximia reprezintă soluția salvatoare pentru sutele de femei care doresc să etaleze un corp de invidiat. Aparatul dispune de 7 tehnologii uluitoare, destinate nu doar pentru slăbirea intensivă și remodelarea corporală, ci și pentru estetica facială. Iar rezultatele se pot observa chiar de la prima ședință.

Proceduri moderne

Aparatul îmbunătățește tehnicile de slăbire profesionale cu un nou echipament exclusiv, care încorporează terapii de ultimă generație cu o putere amplificată pentru a asigura rezultate eficiente și rapide.

Tehnologia Radioporație Squar-Tech reprezintă o inovație în estetica facială și ajută la tratarea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și tonifiază țesuturile. Cu ajutorul electroporației și radiofrecvenței, se poate stimula mult mai ușor producția de colagen și elastină a pielii, chiar și în zonele dificile.

Microdermoabraziunea cu particule de diamant este o procedură a aparatului Eximia prin care se realizează un peeling superficial sau profund la nivelul feței. Acest lucru ajută la tratarea cicatricilor postacneice, are efect antirid și de lifting, iar tenul capătă un plus de luminozitate.

Prin terapia vacuum endodermic, aparatul Eximia realizează un masaj facial vacumatic complex cu efect detoxifiant și oxigenant la nivel tisular, oferind și un efect de reconturare facială.

Radiofrecvența multipolară acționează la nivelul dermului, compactează fibrele de colagen și elastină, având un efect intens de lifting, antirid, redobândirea tonusului și a conturului facial.

Laserporația este una dintre cele mai solicitate proceduri la clinica Slim Beauty. Laserporația multipolară cu vibrații este o alternativă unică și eficientă pentru liposucția chirurgicală, datorită unei tehnologii patentate de ultimă generație care ajută la scăderea volumului țesutului adipos într-un timp foarte scurt și fără efecte secundare. Vibrațiile reprezintă ultima inovație integrată în manipul, oferind o neurostimulare non-invazivă în timpul tratamentului, eficientizând procesul de lipoliză.

Vrei să scapi de celulită și vergeturi? Endo Radio Mag combină 3 terapii revoluționare care acționează simultan cu efect anticelulitic, lifting corporal instant și detofixiere a organismului.

Multiporația este o alternativă estetică a mezoterapiei medicale cu un puternic și imediat efect anticelulitic, “injectează” substanțele active până în straturile profunde ale pielii și elimină aspectul neplăcut de coajă de portocală.

Cum funcționează Eximia

Eximia oferă rezultate sigure prin activarea metabolismului celular fără efecte adverse sau afectarea țesuturilor din jur. Eficiența terapiei și rezultatele obținute au fost studiate și demonstrate de Dr. EZIO SBLENDORIO în cadrul Universității de Medicină și Chirurgie din SIENA, Italia.

Terapia Eximia HR77 are la bază Multi Laser Poration (asocierea dintre laserul lipolitic de frecvență joasă și multiporație), EndoRadioMag (masaj endoconectival quatrifazic asociat cu radiofrecvență și magnetoterapie) RadioLift (radiofrecvență quatripolară).

Acțiunea sinergică a tehnologiei Multi Laser este o oportunitate nouă și interesantă pentru tratamente de liporeducție. Electroporația are rol de a „injecta“ ingrediente active prin bariera epidermică și laserul (635nm) are rolul de a rupe legăturile lipidelor celulare și are ca efect crearea de pori tranzitorii în membrana celulelor.

Avantajele aparatului Eximia

 • Tehnologii de ultimă generație în estetica facială și corporală;
 • Rezultate atestate internațional;
 • 22 de tipuri de tratamente;
 • Tratamente nedureroase, sigure și fără reacții adverse;
 • Alternativă unică și revoluționară a liposucției clasice;
 • Tehnologii inovatoare create de medici;
 • Tratează celulita indiferent de stadiile ei, cu până la 95%;
 • Ameliorează vergeturile vechi și le tratează pe cele de culoare roșiatică, în stadiul incipient;
 • Reduce circumferința zonei tratate cu până la 5cm/ședință;
 • Reface elasticitatea și tonusul pielii cu până la 80%;
 • Rezultate garantate de la prima ședință.

La clinica Slim Beauty, beneficiezi de toate procedurile Eximia, la cele mai bune oferte! Vei vedea rezultate încă de la prima ședință, unde poți arde până la 7 centimetri de grăsime. Este indicat tutor femeilor care au nevoie de un impuls pentru a-și recăpăta încrederea în sine. Aparatul Eximia poate fi folosit și de către domnii care doresc detoxifierea pentru înfrumusețarea aspectului pielii, reducerea bărbiei duble și îmbunătățirea pielii din zona ochilor.

Slim Beauty te așteaptă să testezi și tu aparatul revoluționar Eximia! Programează-te acum la numărul de telefon 0747 068 582. Clinica se află pe strada Frunzei nr.38 A, Galați.

Citește ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.