Înrolează-te în armata TaeBo – lunea, miercurea şi vinerea

Înrolează-te în armata TaeBo – lunea, miercurea şi vinerea

51
0
DISTRIBUIȚI
TaeBo Moraru

Da, ştiu, ai auzit de el dar nu ştii ce este sau cum se face. Voi încerca în acest articol să îţi explic, în mare, ce înseamnă TaeBo la EliteGym Galaţi.

În primul rând trebuie să ştii că este o oră foarte energică, eliberatoare de stres, compusă din elemente de box, aerobic, karate, dans şi antrenament cu greutăţi. Reprezintă un efort cardio foarte intens, ceea ce ajută la arderea grăsimii şi obţinerea unui tonus muscular general. Mai pe scurt, este disciplina la care apar rezultate din primele două săptămâni.

Pe lângă lovituri mai avem şi gantere de 1kg, pe care le folosim pentru a lucra bicepşii, tricepşii şi deltoizii, pentru a te aduce în cea mai bună formă într-un timp scurt. Întotdeauna am încercat să fac clasa de TaeBo accesibilă atât celor care vin de foarte mult timp la orele mele, cât şi celor care sunt la primele antrenamente, aşa că oricine se poate înscrie în “armata TaeBo”.

Nu contează ce vârstă ai sau dacă nu ai mai făcut sport în viaţa ta, pentru că la clasa de TaeBo este loc pentru toată lumea, atât timp cât tragi tare la fiecare oră şi dai tot ce e mai bun din tine.

Eu promit că te voi ajuta şi “te voi împinge de la spate”, mai ales atunci când tu crezi că “pierzi lupta cu adversarul imaginar” în care lovim cu toţii la clasele de TaeBo.

Deci te aştept în “TaeBo army”, doar la EliteGym, lunea, miercurea şi vinerea de la 18:00.

KIAI!!!

Mircea Mraru, master trainer Elite Gym

Citeşte aici toate articolele lui Mircea

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.