Înscrie-te în programul Drive Your Future – vineri, 2 noiembrie, la Galați

Înscrie-te în programul Drive Your Future – vineri, 2 noiembrie, la Galați

23
0
DISTRIBUIȚI

Group Renault România te așteaptă la Facultatea de Inginerie, vineri – 2 noiembrie 2018, ora 14.00, Corp D, sala D12. Drive Your Future este numele programului de internship pe care Groupe Renault Romania il redeschide in 2018.

Programul a avut succes pana acum, avand in vedere ca ultimii ani au fost marcati de 1800 de tineri care au reusit sa-si puna amprenta in proiectele auto din Romania. 30% din cei 1800 sunt inca angajati ai Renault. Asta daca mai aveati dubii cu privire la calitatea oamenilor care lucreaza in industriile auto. Tocmai pentru a da nastere unor tineri talentati, proaspeti si responsabili, Groupe Renault Romania s-a gandit la programul Drive Your Future care le ofera studentilor si masteranzilor posibilitatea de a intra in contact cu compania in timp ce-si acumuleaza necesarul de exeperienta pe domeniul sau zona in care vor sa exceleze.

Daca visezi de cand esti mic la un job printre masini – fie chiar si cu un calculator in mana, adunand si facand ecuatii la final de luna – Drive Your Future este locul perfect in care sa te dezvolti si sa deprinzi abilitatile ce au legatura cu job-ul pe care ti-l doresti foarte mult. Stagiul de practica este unul foarte util, iar studentii chiar invata lucruri punand teoria in practica. Daca mai vin de acasa si cu o multime de intrebari, s-ar putea sa faca echipa foarte buna cu cei care le vor fi profesori si, in final, tinerii si-ar putea gasi un loc de munca capatat pe propriile forte. Si ce e cel mai satisfacator?

Citește și articolul  YouthSpeak Forum: Unlock your potential – eveniment dedicat studenților

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.