Înscrie-te la cursuri de Make-up, Sudor, Tehnician Nutriţionist, Maşinist Pod Rulant

0
Cursuri CCSE Galaţi

CCSE – lider în domeniul formării profesionale – pregăteşte deschiderea următoarelor cursuri în Galaţi:

Limba Engleză: 24 sept, ora 17:00 – detalii: http://bit.ly/CCSEeng 

Cursul de comunicare în limba engleză urmarește dezvoltarea celor cinci competențe fundamentale (înțelegerea limbii engleze vorbite, exprimarea orală, înțelegerea limbii engleze scrise, redactarea corectă a unui text scris în engleză, interacțiunea în conversație) în scopul folosirii limbii engleze în situații reale.

Make-up: 24 sept, ora 17:30 – detalii: http://bit.ly/CCSEmake

Cursul se va axa pe: istoria machiajului; produse şi ustensile profesionale; colometrie, tehnică şi combinarea culorilor; machiajul corector; etape pregătitoare; machiaj de înfrumuseţare; machiaj de zi şi de seară; machiaj transparent, smokey eye, mireasă, Pin-Up, întreţinere 

Administrator imobile: 25.09, ora 17:00 – detalii: http://bit.ly/CCSEimo

Acest curs poate fi urmat atât de către persoanele care lucrează deja, cât și de cele care ar dori să lucrezeca administrator imobile. Pe perioada cursului se pune accent pe dobândirea cunoștințelor teoretice, dar și pe dezvoltarea aptitudinilor și competențelor practice

– Sudor: 25.09, ora 17:30 – detalii: http://bit.ly/CCSEsud

În cadrul acestui curs veți învăța cum să sudați și să decupați piese metalice cu ajutorul surselor de caldura prin taiere sau topire,cum să asamblați piesele metalice prin fuziune, cum să confecționați forme pentru turnarea metalelor sau cum să confectionațiși reparați articole din tablă. Dacă doriți să învățați să realizați îmbinarea a două materiale metalice prin sudură, este nevoie să cunoașteți procedeul corect. Acest curs vă vaînvăța ce trebuie să faceți pentru a obține o îmbinare perfectă ce nu va ceda în timp.

– Lucrator in comert: 26.09, ora 17:00 – detalii: http://bit.ly/CCSEcom

Cursul permite tuturor participanților familiarizarea cu noțiunile de bază privind activitatea curentă a lucrătorilor în comerț, precum şi înțelegerea mecanismelor de funcționare a relațiilor de comerț din cadrul economiei. Cursul de calificare ”Lucrător în comerț”, aduce multiple avantaje, atât persoanelor care doresc o reconversie profesională sau accesul pe piața forței de muncă în domeniul comerțului, cât și celor care urmăresc implementarea unei activități antreprenoriale. Finalizând cu succes acest curs aveți posibilitatea să treceți de la statutul de angajat la cel de liber profesionist sau chiar mic întreprinzător, aceasta deoarece serviciile oferite ca și ”Lucrător în comerț” pot face obiectul unei activități independente ca P.F.A. , I.I. sau chiar S.R.L.

– Tehnician nutritionist: 27.09, ora 17:00 – detalii: http://bit.ly/CCSEnut

Acest curs se adresează persoanelor care vor săîși desfașoare activitatea de consiliere în domeniul nutriției și al consumului de suplimente nutritive sau persoanelor care doresc să-și îmbogățească cunoștințele în domeniul alimentației omului sănătos și bolnav.
Nutriționistul este expertul care rezolvă diferitele probleme cu privire la o nutritie sănătoasă. Acesta lucrează în general în servicii de sănătate publică, unde colaborează cu medici specialiști pentru asigurarea unei nutriții echilibrate și curative în conformitate cu ultimele descoperiri medicale în acest domeniu. Cursul de Tehnician nutriționistare ca scop formarea de personal calificat, în domeniul nutriției, asimilând noțiuni privind alimentația omului sănătos în diverse stări fiziologice, etape de vârste, alimentație pentru sportivi, alimentație în cazul unei boli, noțiuni și concepte de anatomie, fiziologie și fiziopatologie.

– Masinist pod rulant: 27.09, ora 17:30 – detalii: http://bit.ly/CCSEpod

Ocupația de Mașinist Pod Rulant se referă la totalitatea competențelor tehnice și organizatorice care permit exploatarea în condiții de securitate a podurilor rulante și implică cunoștințe și abilități deosebite privind manevrarea în deplină securitate a podurilor rulante..
Mașinistul Pod Rulant este persoana instruită și autorizată sămanevreze podurile rulante indiferent de tipul și destinația acestora. Acest lucru presupune o activitate complexă, care depinde de foarte mulți factori cum sunt: tipul podului rulant, tipul și categoria mărfurilor transportate, calitatea și eficiența transportului, gradul de securitate asigurat pentru utilajul condus și pentru marfa transportată și personalul din raza de acțiune a podului rulant, gradul de optimizare al procesului de transport, profesionalismul în activitate, aplicarea normelor de protecție.

Apelaţi numerele de tel. 0745617024 şi 0733470700 pentru înscrieri şi informaţii suplimentare.

Citeşte şi articolul  Curs Responsabil Protecţia Datelor cu Caracter Personal la CCSE Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.