Înscrie-te la SemiMaraton Galați 2016! Fii eroul comunității!

0

Au început înscrierile la SemiMaraton Galaţi 2016!
Îi invităm pe toţi cei care iubesc alergarea şi faptele bune să se înscrie la SemiMaraton Galaţi 2016 – cel mai important eveniment din estul României în calendarul alergătorilor profesionişti şi amatori, organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi în scopul strângerii de fonduri pentru finanţarea unor proiecte menite să satisfacă nevoi ale comunităţii.

Anul acesta, Semimaraton Galaţi se va desfăşura Duminică, 11 Septembrie. Va fi a treia ediţie a evenimentului, desfăşurat anual din 2014.

Înscrierile se fac pe site-ul www.semimaratongalati.ro, la secţiunea CAUZE, unde sunt afişate toate cele 17 proiecte propuse de tot atâtea organizaţii non-profit din Galaţi şi selectate de Fundaţia Comunitară Galaţi pentru a-şi atrage finanţare la ediţia curentă a Semimaratonului. Alergătorii trebuie să aleagă, în această ordine, o cauză pe care să o sprijine prin achitarea taxei de participare şi o probă de concurs pe care să o susţină pe 11 Septembrie 2016. Fiecare are libertatea de a selecta ce cauză şi ce cursă doreşte, în funcţie de preocupările intelectual-emoţionale şi de condiţia fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.