Vrei să devii instructor de fitness? Mergi pe 9 noiembrie și află cum

0
instructor fitness 9 noiembrie

Sâmbătă 9 noiembrie, începând cu ora 9:00 va avea loc un curs acreditat de instructor fitness, la One Gym Galați.

• Industria Fitness-ului este într-o continuă expansiune, tot mai mulți oameni au nevoie de mișcare și mai ales de specialiști în domeniu.
Alege să fii unul din ei!

• Acest curs este perfect pentru cei care vor mai mult decât o diplomă, pentru cei care își doresc să schimbe vieți, iubesc să lucreze cu oamenii și vor o experiență memorabilă.

• Vei dobândi informații cu privire la mecanica aparatului locomotor, bazele fundamentale în metodologia antrenamentelor, tehnica si didactica exercițiilor de bază, complementare și funcționale, comunicarea verbală și non verbală, și până la echilibrarea alimentației și întocmirea unui plan de antrenament pe termen lung. Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care le poți învăţa urmând acest curs.

• Prin multă practică și teorie, care vor acoperi toate segmentele vitale de funcţionare ale unui antrenor personal cu adevărat profesionist, vei putea ajuta la rândul tău o mulțime de oameni antrenându-i corect, eficient și în maximă siguranță.

Eveniment organizat de Wellzon Fitness Academy și One Gym Galați.

Vrei să te înscrii sau pur și simplu ai nevoie de mai multe detalii? Contact la numărul de telefon 0734 849 555 și vei primi toate informațiile de care ai nevoie.

Te-ar putea interesa și Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.