Întâlnirea Mecanturist pe Munte! – ediţia a IV-a

0
Mecanturist

Asociaţia Mecanturist are plăcerea de a invita simpatizanţii comunităţii iubitorilor de munte, în perioada 1-3 septembrie 2017, la o activitate de socializare şi cunoaştere, specifică traiului moldovenesc având drept destinaţie o zonă a ţinuturilor muntene, la poalele muntelui numit Siriu. Indiferent de vreme, ca ninge, plouă sau de-i soare ori de-i viscol, întâlnirea va avea loc la orele serii în prima vinere din această toamnă langa Pensiunea Valea Neagra din Masivul Siriu.

Sâmbătă, traseu circuit va porni prin Masivul Siriu, pana la lacul Vulturilor. Duminică este programata o plimbare pana la trovantii de la Ulmet. Masa la ceaun, de sâmbătă seara, e din partea gazdei. “Cine se încumetă a veni, îi rugăm să aducă castroane mici şi linguriţe în loc de linguri. Nu de alta, dar poate mai rămâne ceva şi pentru la anul prin ceaune”, spun organizatorii.

Cu mic, cu mare, povestitor sau doar ascultător, drumeţ la cort sau doar la pensiune, alergător sau doar spectator, schior, ştafetist, căţărător, caiacist, plimbăreţ la mare sau doar pozar la soare, biciclist de cursă lungă ori mai scurtă, toată lumea este binevenită!

Cazarea se face la cort iar pentru cine doreste la http://www.pensiuneavaleaneagra.ro/

Detalii la tel: 0721372865 – Alexandru Grigoraş

Sursa: Mecanturist 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.