Intră în lumea NEMO! Gala Caritabilă Nemo | Ediția II

Intră în lumea NEMO! Gala Caritabilă Nemo | Ediția II

23
0
DISTRIBUIȚI

Intră în lumea NEMO !

Nimic nu este mai pur și mai curat decât apa mării alintată de razele soarelui. Imensă întindere de viață, marea,….. iar soarele a fost aprins de către Dumnezeu, pentru a hrăni plantele, pentru a lumina viață tuturor, și pentru a ne stârni în iubirea pentru cei din jur. Dar atunci când se contopesc, aceste două miracole ale vieții, alcătuiesc simbolul frumuseții divine. Aceasta este lumea NEMO!

NEMO este un proiect caritabil la care s-au alăturat zeci de oameni care au vrut să ofere o sansă în plus copiilor cu Paralizie Cerebrală Infantilă ( PCI ). Toate fondurile strânse în urma Galei Caritabile se indreaptă către echiparea Centrului Regional de Recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii Vasile Alexandru Galați.
Bilet: 250 ron/persoană (include acces la spectacol cu muzicӑ live și momente artistice, cinӑ festivӑ, acces la licitație).

Dress code: Black Tie

Evenimentul este organizat de Asociația Mă bucur de viață ! în parteneriat cu Cluburile Rotary din Galați și va avea loc pe 24 mai la Amiro Events, ora 18:00.

asociatiamabucurdeviata@gmail.com

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa și Prima ediție de Roof Night pe terasa Shopping City Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.