Întreruperea alimentării cu apă pe 8 martie. Vezi ce consumatori vor fi...

Întreruperea alimentării cu apă pe 8 martie. Vezi ce consumatori vor fi afectaţi

263
0
DISTRIBUIȚI
Oprire apă în zona Viaduct-Liceul 9 în data de 8 martie Societatea APA CANAL S.A. Galati aduce la cunostinta ca in data de 08.03.2018, interval orar: 09.00 – 18.00, va intrerupe alimentarea cu apa potabila a unor consumatori din zona VIADUCT – Camine SIDEX, pentru executarea lucrarilor de remediere a avariei survenite pe conducta de apa Dn150mm.

Societatea APA CANAL S.A. Galati aduce la cunostinta ca in data de 08.03.2018, interval orar: 09.00 – 18.00, va intrerupe alimentarea cu apa potabila a unor consumatori pentru executarea lucrarilor de remediere a avariei survenite pe conducta de apa Dn150mm.

Va fi afectata alimentarea cu apa potabila a urmatorilor consumatori:
– Caminele SIDEX Viaduct: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J; Camin 1,2; Bloc 1, 2; Camin ICMRSG – C1, C2;
– abonatii casnici din str. Pictor Isser (tronson: str.Tecuci-Magistrala CSG), str.O.Bancila (tronson: str.Tecuci-str.E.Racovita), str. E.Racovita, str. N. Mantu (tronson: str.Tecuci-str.E.Racovita), str.I.Ionescu de la Brad, str. Ctin.Deleanu;
– Liceul nr.9;
– Punctul termic SC 50, punctul termic al Liceului 9.

Societatea APA CANAL S.A. roagă toţi abonații afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei.

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Primăria va monta un sistem de rovinietă la intrarea în Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.