Învăț ușor – Proiect Erasmus la Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila

0
30
Învăț ușor Panait Istrati

Joi, 24 noiembrie 2019, de la ora 16:00, Biblioteca Județeană „Panait Istrati” va găzdui evenimentul “Învăț Ușor “ organizat de Asociația „Inițiativa Cetățenilor Seniori” Brăila pentru proiectul Erasmus+ “Easy Ways to Transfer Knowledge”. Proiectul este coordonat de EFE din Letonia cu parteneri din România, Turcia, Bulgaria și Polonia.

Invitații vor afla despre evoluția proiectului și despre forma finală a manualul de bune practici de motivare, comunicare, dezvoltare personală și profesională a adulților cu posibilități reduse de învățare și acces limitat la educație. Vor afla mai multe despre workshopul de la Sofia din luna octombrie a.c., unde s-au prezentat metode și procedee concrete de stimulare a învățării despre sine, despre cum putem relaționa cu ceilalți și modul în care conflictele pot fi rezolvate împreună. Apoi vor participa la un experiment de autocunoaștere și soluționare a unor situații complicate numit “Patru Insule”.

La final invitații vor împărtăși impresii despre experiența la care au participat și cât de utilă le-ar putea fi în viața profesională de fiecare zi. Împreună cu moderatorii se vor stabili data și modul de selecție a unui număr de 20 de persoane care vor participa la un curs de educația adulților în luna februarie 2020. Viorica Alexandru, Cristian Ene și Nicoleta Murgu, susținuți de Laura Caplea vor fi interlocutorii participanților de la Colegiul “Ana Aslan” , Școala Gimnazială “Ion Creangă” și Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Braila. Accesul are loc pe bază de invitație nominală.

Contact: valexa2do@yahoo.com. Informații suplimentare online  și pe facebook.

Te-ar putea interesa și Ajută o cauză nobilă! Fii tu un erou, fii alături de Teodor!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.