Învaţă să faci masaj tailandez! Vino la curs pe 14 decembrie!

0
145
Învaţă să faci masaj tailandez! Vino la curs pe 14 decembrie!

Cursul de Masaj Tailandez este o artă care combină meditația, prana (forța vitală), reflexologia, punctele de presiune, reiki și stretchingul asistat din Yoga.

Masajul tailandez există de peste 2500 de ani și reprezintă o adevărată terapie pentru corp și minte. Pentru această practică vor fi selectate principalele canale energetice ale corpului, începând cu tălpile și sistematic lucrând tot corpul până la cap.

Masaj tailandez – beneficii:
• masajul se face cu haine, nu e nevoie de ulei și nici de masă de masaj, il poti face oriunde la sală, la birou, acasă etc.
• ajută la procesul de eliminare a toxinelor din corp
•​ întărește sistemul imunitar
•​ corectează postura și dizolvă blocajele energetice
•​ ajută în probleme și dureri de spate
•​ reduce febra musculară și oboseala
•​ încetinește procesul de îmbătrânire
• ​reduce stresul și anxietatea
•​ purifică și calmează mintea

Cine poate să participe la acest curs?
• Oricine dorește să învețe această artă, începători, amatori sau masseuri cu experiență, profesori de yoga, fizioterapeuți, dansatori sau antrenori personali care doresc să adauge un plus valoare la ceea ce știu deja.

Ce se va învăța și practica la acest curs?
• Tehnicile de bază din masajul tailandez, predate de la nivelul începător până la nivelul intermediar. După acest curs intensiv, cursantii vor putea oferi un masaj total până la circa 4 ore.

De ce este nevoie pentru curs?
• ​saltea de yoga, o pernă, pătură, sticlă cu apă
•​ haine confortabile (asemănătoare hainelor folosite la sală/yoga)
•​ un caiet sau agendă, pix

Durata cursului:
30 de ore, 4 zile 14-17 decembrie 2017 (joi, vineri, sâmbătă, duminică)

Programul de curs: 
8:30-17:30 (cu o oră pauză de masă)

La începutul cursului fiecare participant va primi un manual pentru a putea urmări mai ușor cursul, a lua notițe unde este nevoie și a putea continua practica odată cu terminarea cursului.

Costul cursului: 
1200 lei

Locația: locația se va decide în funcție de numărul de partcipanți și va fi comunicată individual fiecărui participant.

Cei care vor să participe la curs sunt rugaţi să facă plata și să se înscrie trimițând un mesaj în privat pe facebook sau la florina.paduraru@gmail.com. Plata de preferat făcută via ING Bank RO29INGB0000999902563032, nume cont: Florina Paduraru. Pentru mai multe informații se poate apela nr. 0740185768

Alte detalii:
Cursul va fi predat în limba engleză, de preferat este ca participanții să fie familiari cu această limbă, pe alocuri unde va fi nevoie, va fi cineva care va putea traduce.

Despre profesor:
Fabrizio Serracino este un renumit profesor de masaj tailandez si ayurveda prin multe școli din Italia și alte țări din Europa.
Elevii la cursurile de masaj sunt adesea maseuri, antrenori personali, profesori de yoga, fizioterapeuti și oameni care iubesc să ofere masaj.
În anul 1992 a studiat diferite tipuri de masaj (vestice și estice) la Școala de Arte Vindecătoare -School of Healing Arts- din San Diego, California (SUA).
Începând cu anul 1995 a început să învețe și să practice masajul tailandez la institutul ” What Pho Medical school”, spitalul “Foundation of Shivaga Kormapaj, ITM International Training Massage School și multe alte școli din Tailanda. Pe lângă masaj, Fabrizio este prefesor de Sivananda Yoga.
Fiind pasionat de filozofia estică, Fbrizio călătorește frecvent in Asia pentru ași îmbunătăți cunoașterea despre Masajul asiatic, Yoga și meditație.

Citeşte şi: Ţapinarii vă invită la joacă, pe 10 decembrie, în Daily Pub

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.