Hai și tu la un workshop interesant și învață să îți asculți...

Hai și tu la un workshop interesant și învață să îți asculți corpul!

36
0
DISTRIBUIȚI
Hai și tu la un workshop interesant Învață să îți asculți corpul!
Ești dispus/ă să înveți să asculți mesajul pe care ți-l transmite corpul tău?

Imaginează-ți cum corpul tău îți dă de știre printr-o rană că evoluezi, că devii mai sănătos/oasă, mai integru/ă.
Când ai o rană poate folosești o alifie care de multe ori îți provoacă o durere mai mare decât rana propriu zisă. Acest „rău” servește la vindecarea rănii, în câteva minute va începe cicatrizarea. La fel se întâmplă în interiorul nostru sau când dorim să ne vindecăm dintr-o boală. Același lucru se întâmplă când începem să creștem, să înțelegem mai mult, să ne descoperim, să ne eliberăm de traume, blocaje, răni sufletești, karme, să ne purificăm. Durerea poate să fie reală, dar trecătoare. E un semn de vindecare, semn că reziști.

“Îmi consider trupul cel mai bun prieten și ghid de pe pământ, reînvăț să-l respect, să-l accept și să-l iubesc așa cum se cuvine.” Lise Bourbeau

Workshop cu 2 procese de corp!

Te simți pregătită, sincer pregătit/ă ca să te întâlnești cu imaginea ta „gol goluț/ă” reflectată de oglindă?

Știi că trăirile tale sunt în strânsă legătură cu starea ta sufletească?

Ai simțit deja că senzația de libertate nu o găsești pe munte sau pe malul mării, ci acolo unde poți să fii liber cu tine însuți/însăți?

Ți-ai pus vreodată întrebarea care este conexiunea dintre imaginea de sine, corpul tău și situația financiară? Știi că corpul tău povestește despre toate aceste aspecte ale vieții tale?

Ți-ai pus vreodată întrebarea oare unde sta puterea ta? Care este zona ta de forță? Ce poate să fie acel ceva pe care îl acceptă pe Sinele tău, unde sunt depozitate/ascunse emoțiile tale, care sunt punctele de pornire, drivere ale trăirilor tale? Și dacă la toate acestea corpul tău are un răspuns?

„Ceea ce este dedesubt este la fel cu ceea ce este deasupra si ceea ce este deasupra este la fel cu ceea ce este dedesubt pentru a constitui miracolul unui singur lucru.” Hermes Trismegist, Tabula Smaragdina

Participând la acest workshop veti putea întelege adevărata valoarea a propriului corp și sunt șanse reale să nu te mai uiti niciodată în oglindă cu aceeați ochi. Corpul uman este mult mai mult decât o coajă de materie din lumea fizică care adăpostește sufletul nostru nemuritor.

În cadrul workshopului nu îți voi schimba corpul, însă te voi învăța să privești dintr-o perspectivă complet nouă propriul trup, ajungând la un sentiment profund de echilibru trup – minte – suflet, prin trăirea miracolului de a fi unul cu propriul trup.

Vei învăța și două procese de corp și se vor curăța contracte, jurăminte limitative care te țin blocat/ă și nu îți permit să trăiești viața cu ușurință și bucurie.

Krisztina Benkő –Trainer si Coach, facilitator Access Bars, Access Body, Facelift, Wingwave coach si master NLP

Data: 31 august 2019, sâmbătă între orele 9:00 – 18:00

Locul desfasurarii: Galati

Pretul: 450 de lei

Se acordă și diplomă pentru procesele de corp învățate.

Pentru înscriere, sună sau timite sms la: 0722 201 911 – Nicoleta Nistor.

Te-ar putea interesa și Află și tu programul de la Street FOOD Festival Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.