Investigații medicale gratuite pentru copii la Pro Clinic Galați

Investigații medicale gratuite pentru copii la Pro Clinic Galați

137
0
DISTRIBUIȚI
Investigații medicale gratuite pentru copii la Pro Clinic Galați

În perioada 8-30 septembrie, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani pot beneficia de investigații medicale gratuite la Pro Clinic, în urmă campaniei “Mini Asistenții Viitorului”, inițiată de către centrul medical din Galați.

Investigațiile oferite includ: ecografia abdominală totală, EKG , exudat faringian, examen coproparazitologic, examen coprocultură, măsurarea glicemiei, evaluare dezvoltare neuromotorie.

Lansarea campaniei va avea loc pe 8 septembrie 2019, între orele 12.00-16.00, în cadrul Mall-ului Shopping City din Galați, în zona magazinului Carrefour, de unde părinții pot intră în posesia voucherului gratuit, care asigură efectuarea acestor investigații.

Evenimentul se va desfășura și în perioada următoare, 9-14 septembrie, între orele 16.00-20.00, în Mall Shopping City Galați (zona Carrefour-Jysk), timp în care cei mici o să petreacă câteva clipe alături de personajul campaniei, Dr. Pro, să își facă poze și să se joace, cât și să primească voucherul gratuit și cadourile din partea Pro Clinic.

“Mini Asistenții Viitorului” este o campanie atât de conștientizare, cât și de prevenție a bolilor infecțioase din școli.
În primul rând, ne dorim să fie o inițiativă care să sublinieze importanța prevenției diferitelor afecțiuni în rândul școlarilor și preșcolarilor, dar și tratarea acestora la timp.
De asemenea, ne propunem dezvoltarea acestui proiect și în școli, urmând să cerem acordul Inspectoratului Școlar Galați.
Este responsabilitatea noastră, a tuturor părinților, să avem grijă de sănătatea celor mici, iar educația în ceea ce privește prevenția trebuie să înceapă cât mai devreme.

În al doilea rând, ne dorim că, prin această campanie și activităţile pe care le desfășurăm, juniorii să vină cu drag și cu mult curaj să își facă analizele și consultațiile necesare, astfel încât să devină micile ajutoare ale medicilor și ale personajului Dr. Pro. Personaj cu care se vor întâlni de fiecare dată la Pro Clinic.”, explică Alina Buzia, CEO Centrul Medical Pro Clinic.

Persoanele care dețîn voucherul cu investigațiile gratuite oferite de către Pro Clinic se pot programa în perioada 8-30 septembrie la nr. de telefon 0336 912.

CENTRUL MEDICAL PRO CLINIC

Este o companie dinamică și cu o poziție bine stabilită, are că principala misiune oferirea unui act medical de calitate pentru pacienții care apelează la serviciile clinicii.
PRO CLINIC asigura diagnosticarea și tratamentul pentru multiple arii terapeutice precum:
-Cardiologie;
-Chirurgie plastică;
-Dermato-venerologie;
-Diabet și nutriție;
-Ecografie 4D;
-Endocrinologie;
-Gastroenterologie;
-O.R.L;
-Pediatrie;
-Obstetrică – Ginecologie;
-Urologie;
-Mică chirurgie;
-Neurologie;
-Ortopedie și traumatologie;
-Medicină internă;
-Medicină generală;
-Pneumologie;
-Psihologie;
-Psihiatrie;
-Reumatologie;
-Farmacie;
-Punct de recoltare analize medicale.

Te-ar putea interesa și Galațiul va avea singura unitate medicală din regiune specializată în oncologia pediatrică

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.