Invitație la teatru pentru cei mici și cei mari: Peter Pan – 13-15 noiembrie

0
75
Peter Pan

Gulliver vă invită la teatru pe 13 și 14 noiembrie, de la ora 11:00, și pe 15 noiembrie, de la 9:30, la piesa Peter Pan.

Într-o seară, în casa familiei Darling, o familie englezească obișnuită din Londra, își fac apariția o zână mică, foarte mică, și Peter Pan, un băiat care își caută umbra pe care a pierdut-o. Cum poate cineva să-și piardă umbra? Ei bine, acolo unde trăiește Peter Pan, pe Insula Niciodată, lucrurile astea se întâmplă. Acolo te poți sătura de mîncare doar făcându-te că mănânci, acolo poți deveni doctor doar prefăcându-te că ești doctor și, dacă te dor picioarele, poți zbura în loc să mergi. Un singur lucru nu te poți preface că-l ai: o mamă. Pe Insula Niciodată ajung copiii care cad din cărucior și timp de o săptămână nu-i caută nimeni. Peter Pan e căpitanul copiilor pierduți și uitați. Din fericire pentru ei, Wendy, fetița familiei Darling, acceptă să fie mama acestor copii. Foarte curând, Wendy descoperă că a fi mamă nu e o joacă de copii, așa cum părea. Copiii ascund și secrete… O poveste clasică, un spectacol cu păpuși mari și frumoase, un spectacol pentru toată familia, începând de la 7 ani, un spectacol care nu vă va lăsa indiferenți.

Adaptare de Ioan Brancu, după J. M. Barrie; Durata: 60 min; Public tinta: 7+; Distributie: Adina Ariton, Gina Geru, Nicole Lungu, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Valeria Taban, Andrei Ciugulea, Andrei Dombrovschi, Aurelian Iorga, Ionuţ Negrişanu, Marian Sterian, Eduard Şişu, Ion Tudorache; Regia: Ioan Brancu; Scenografia: Cilem Turkoz; Construcție păpuși: Mihai Radu; Muzica: Cari Tibor

Citește și articolul  Cartea Junglei – un spectacol-eveniment pentru copii la Teatrul Dramatic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.