Ioana Chicet-Macoveiciuc – dublă lansare de carte la Galaţi

Ioana Chicet-Macoveiciuc – dublă lansare de carte la Galaţi

193
0
DISTRIBUIȚI

După succesul răsunător avut cu “O să te țin în braţe cât vrei tu și încă o secundă” Ioana Chicet-Macoveiciuc revine la Galați, de data aceasta, pentru o dublă lansare a celor mai noi cărți publicate de Prințesa Urbană. Duminică, 27 noiembrie 2016, începând cu ora 11.00 la Restaurantul Serafin 2 , Str. Universității nr. 4 (vis-à-vis de Asirom)
“Miercuri, respirăm “ este, așa cum spune autoarea , “un roman despre prietenie, despre greutăți, căsnicie, aventuri, abandon, dar mai ales despre – împreună – , despre luptă, râs, bucurie, copii și despre puterea femeilor de a muta munții una pentru cealaltă”
“Mami, e gata?” este “noua carte pentru părinți și copii și continuă aventurile Emei din “Te iubesc orice-ai face”, de data acesta în bucătărie, alături de fratele ei, Eric, mami, tati și pisică.
Mici accidente cu făină, fructe care sunt devorate înainte de a ajunge în plăcintă, cuvinte stâlcite, lecții de viață, multă joacă și iubire, plus 11 rețete simple și sănătoase de pregătit în familie, acesta este cuprinsul cărții. Pe scurt, o mulțime de hohote de râs împreună, pentru un timp de calitate cu mami și tati“ – povestește Ioana Chicet-Macoveiciuc.
La lansare va fi amenajat un loc special pentru copii, unde se vor putea juca și vor avea parte de mici surprize.

Sursa: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.