Iubiri de pus în ramă la Centrul Comercial Auchan Galați

Iubiri de pus în ramă la Centrul Comercial Auchan Galați

65
0
DISTRIBUIȚI
Iubiri de pus în ramă la Centrul Comercial Auchan Galați

Iubiri de pus în ramă este modalitatea Centrului Comercial Auchan Galați de a sărbători iubirea.

Pentru că februarie este luna iubirii, este timpul ca fiecare să acorde mai multă atenție persoanei iubite! CentrulComercialAuchanGalați crează cadrul perfect pentru ca fiecare să se poată bucura de compania celui drag și pentru a-şi împărtăși dragostea!

Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi în perioada 10-25 februarie să participe la jocurile iubirii, unde pot câștiga premii săptămânale – vouchere la spa și ședințe foto – și să se înscrie în cursa pentru marele premiu: un city break în Orașul Iubirii!

În zilele de 10, 17 și 24 februarie, în intervalul orar 10:00-14:00 și în ziua de 14 februarie, între orele 16:00-20:00, perechile de îndrăgostiţi sunt aşteptaţi să se fotografieze și să dea culoare iubirii prin intermediul totemului interactiv și al aplicației digitale #BucurieInstant.

În același timp, #HappyTeam îi încurajează să participe la jocul interactiv pe tabletă și să câștige unul dintre premiile noastre instant – o ramă foto pentru a transforma clipele pline de afecțiune în amintiri prețioase!

Citeşte şi: Târg de handmade cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor – la Shopping City Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.