CONCURS Jake și femeile lui – o comedie dramatică care a stârnit râsetele

51
584
Jake și femeile lui – o comedie dramatică care a stârnit râsetele publicului

Revista Explore te invită la teatru! Ștefan Bănică dă viață unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa “Jake și femeile lui”. Piesa este regizată de Claudiu Goga, iar din distribuție fac parte: Carmen Tănase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminița Erga, Ada Galeș, Diana Roman, Nadiana Sălăgean, Roberta Mitrache – femeile care populează lumea reală și imaginară a lui Jake, interpretat de Ștefan Bănică. Piesa lui Neil Simon “Jake și femeile lui” s-a jucat prima data pe Broadway, în 1992, cu Alan Alda în rolul principal. În 1992, piesa a avut 245 de reprezentații pe Broadway.

Piesa se va juca la Galaţi, pe 14 martie 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, începând cu ora 19.00. Biletele se găsesc la casieria sălii de spectacole și online. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 100 de lei și de 80 de lei.

___________________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 4 bilete cadou la acest spectacol. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 12 martie prin intermediul randompick, urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook şi notificati prin e-mail.

___________________________

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat ** Termenul de revendicare a premiilor este de 24 de ore. După acest termen se va reface extragerea pentru a redirecţiona biletele rămase către alte persoane *** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Galaţi!

Participă la toate concursurile noastre şi poţi câştiga bilete la film, la spectacolele Amanta şi Jake şi femeile lui sau la concertele Ştefan Hruşcă şi Loredana

51 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.