Urmează să aplici pentru un job important? Iată pentru ce întrebări să te pregătești!

0
144
Urmează să aplici pentru un job important Iată pentru ce întrebări să te pregătești!

Dacă vrei să aplici pentru un job important, însă ești speriat de ce întrebări poate pune angajatorul, iată o prezentare succintă a întrebărilor ce pot fi puse la un interviu de angajare!

  1. ,,De ce vreți acest job?”– Prin această întrebare, angajatorul urmărește motivația pe care o ai, din moment ce ai aplicat pentru acesta. Poți opta pentru un răspuns relativ simplu, precum ,,Mă atrage ideea de a interacționa cu mulți oameni și faptul că pot asimila o multitudine de informații și experiență.” .
  2. ,,Cum ați încheiat colaborarea cu firma anterioară?”– Aici, angajatorul dorește să afle care este riscul să părăsești firma la o scurtă perioadă de timp după angajare și care ar fi eventualele inconveniențe care pot apărea. La această întrebare, este vital să dai un răspuns încât să fie și pe placul angajatorului. Poți spune că ți s-a ivit o altă oportunitate de a-ți dezvolta abilitățile practice, spre exemplu.
  3. ,,De ce ați optat pentru compania noastră?”– Prin această întrebare, angajatorul dorește să afle ce te motivează. De preferat ar fi să punctezi pe marca de succes, profesionalismul companiei etc.
  4. ,,Unde vă vedeți peste 5 ani?”– Angajatorul urmărește să descopere ce obiective ai vrea să atingi în cariera profesională, pentru a ști cât de motivat ești să lucrezi în companie. Poți spune că acest job ar fi un pas către crearea viitorului tău, dacă într-adevăr îți dorești acest job!
  5. Pentru final, angajatorul ar putea să-ți verifice disponibilitatea de începere a noului job. Pentru a trece și de acest ultim obstacol, preferabil ar fi să arăți faptul că tratezi compania cu profesionalism și să spui că trebuie să dai un preaviz de minimum 15 zile.

Sper ca aceste mici întrebări și răspunsuri să te ajute spre obținerea job-ului de vis! Înainte să pornești pe drumul către succes, asimilează toate informațiile ce-ți pot fi de folos! Succesul nu pică din cer! Se construiește!

LUMBER reinventează accesoriul vestimentar – papioane din lemn cu stil şi eleganţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.