Joia de poveste la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”

Joia de poveste la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”

17
0
DISTRIBUIȚI

Povestitor Bivoleanu Daniela
Evenimentul va începe la ora 17. 00 si se desfasoara la sectia Ludoteca a Bibliotecii.
Readerul citeste cu drag ! Este o persoana deschisa , spontana , cursiva care poate face fata unui grup de copii citindu-le una sau mai multe povesti si implicandu-I in aceasta .
Readerul este un OM minunat pentru ca imparte dragoste daruind cunostinte noi . Readerul are o fire captivanta si iubește lectura !

Povestea trebuie sa urmeze cateva reguli : poate sa fie pozitiva , gingasa , motivationala , inspirationala , realista ,tematica (culturala , anotimpuri , sarbatori , etc ), informationala despre un subiect clar – animal , fenomen , univers , pamant , ecologie , etc , fictiune ( zane , spiridusi , spirite , etc ) . Trebuie evitate povestile care se potrivesc unui singur gen – se risca sa se piarda din interesul celuilalt daca sunt doar printese dragute aranjate la bal ! Readerul o poate citi dintr-o carte , dintr-un caiet cu povesti scrise sau de pe coli ramase dintr-o veche carte ( fara ECRANE ! 🙂

Readerul are o ora la dispozitie sa creeze un program in jurul povestii. Povestea incepe la ora 18.15 si se termina la 18.45 . Initial se pot cunoaste participantii , se pot pune name tag-uri sau orice alta metoda de a fi mai aproape de copii .
Oricine poate fi povestitor !

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si Ateliere de tehnologie în domeniul modelării și imprimării 3D la Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.