Journeys – performance Momo Peter Sanno pe 6 martie la Galați

0
91
Journeys - performance Momo Peter Sanno

În urmă cu un an, Momo Peter Sanno prezenta publicului gălățean spectacolul ”How about love?”, o poveste de iubire derulată în pași de dans, în diferite colțuri ale lumii. Călătoriile artistului au continuat cu noi trăiri, experiențe și emoții pe care le va împărtăși miercuri, 6 martie, la ora 19.00, în spectacolul ”Journeys”.

Momo Peter Sanno a studiat dans clasic la Liceul de Artă ”Dimitrie Cuclin” din Galați și la Liceul de Coregrafie ”Floria Capsali” din București, absolvind apoi, Academia de Dans ”John Cranko” din Stuttgart, Germania. Dansator profesionist, coregraf, regizor de mișcare scenică, profesor, Momo Sanno a făcut parte din mai multe companii de dans din S.U.A., Brazilia, Jamaica, Germania, Olanda, Haiti. Trăiește și lucrează în Berlin și în București.

”Călătoria, un drum cu final mereu neaşteptat. Aici timpul îsi pierde măsura. Liniile care pentru o bucată de vreme au definit cărarea, se topesc iar bătăile inimii cresc. Un spectacol de dans… şi de poveşti.” (Momo Peter Sanno)

Mai multe informații despre artist pe www.momosanno.com

Accesul la spectacol se face în limita locurilor disponibile, biletele putând fi achiziționate de la casa de bilete a Muzeului de Artă Vizuală Galați, începând de luni, 4 martie.

Preț bilet: 25 de lei.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Ce să nu faci pe rețelele sociale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.