Kangoo Jumps este mai mult decât un sport, este un stil de...

Kangoo Jumps este mai mult decât un sport, este un stil de viaţă!

49
0
DISTRIBUIȚI
Kangoo Jumps este mai mult decât un sport, este un stil de viaţă!

Probabil ai auzit de rezultatele spectaculoase, ai văzut la prietene, dar până acum nu ai avut curajul să experimentezi Kangoo Jump. Poate din teama că nu e pentru tine, că nu vei reuși să ții pasul sau diferite motive pe care le tot găsești să nu vii la sală.

Ei bine, iată un argument destul de solid să încerci și tu această disciplină: odată ce ai pus în picioare ghetele de kangoo și vei exersa primele mișcări, te vei îndrăgosti iremediabil. Kangoo Jumps este mai mult decât un sport, este un stil de viață. Un stil de viață care te va captiva.
Ce înseamnă Kangoo Jumps și de ce atât de multe persoane iubesc acest sport?

Pentru că este explozibil! Culoare, energie, muzică trepidantă și mulți oameni care sar în tandem pentru a se simți bine, atât fizic, cât și pshic. Kangoo Jumps este o formă de aerobic de tip cardio, special conceput pentru a solicita întregul corp, a crește masa musculară și a dezvolta rezistența organismului.

Kangoo Jumps nu înseamnă numai distracție, ci și o pregătire intensă în prealabil, completată de muncă asiduă, cu ajutorul căreia reușești să pierzi în jur de 1000 de calorii pe oră, fiind cea mai eficientă modalitate de a slăbi. Dar asta nu e tot, Kangoo Jumps are grijă și de sănătatea coloanei tale vertebrale, și mai mult, îți să o stare pe care probabil nu ai mai simțit-o de mult, o stare de euforie.

Da, Kangoo Jumps creează dependență! Totodată acest sport este unul care trebuie exersat contininuu, chiar dacă pare greu trebuie să găsești în tine dorința de a continua, de a exersa și de a ajunge la forma de pare ți-o dorești. Ceea ce este și mai interesant, este faptul că la Kangoo Jumps avantajul este că ghetele au aproximativ 2 kilograme. Lucrând cu greutăți, musculatura se dezvolta mult mai repede.

Și nu, nu există limită de vârstă pentru a practica acest sport, este important doar să știi că sportul este soluția pentru a fi sănătos și a arăta bine. Devii mult mai optimist, capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul. Ce spui? Experimentezi și tu una dintre cele mai anatrenante discipline?

Mirela Sibinovici
master trainer www.elitegym.ro

S-ar putea să te intereseze şi articolul  De ce nu creşti în masă musculară? 5 cauze principale şi cele mai bune soluţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.