Kavalkada – echitație în Galați și timp de calitate petrecut în preajma...

Kavalkada – echitație în Galați și timp de calitate petrecut în preajma cailor

1282
0
DISTRIBUIȚI
Kavalkada - echitație în Galați și timp de calitate petrecut în preajma cailor

Descoperă frumusețea călăriei, ia cursuri de echitație în Galați și petrece o zi minunată în mijlocul cailor. Terapia asistată cu cai este pusă la dispoziția pasionaților de echitație în Galați, prin intermediul Asociației Kavalkada, înființată în 2018. Asociația de află situată în sat Odaia Manolache, comuna Comuna Vânători, Județul Galați, strada Pădurarului Nr. 37.

Terapia asistată de cai
Asociația Kavalkada pune la dispoziție terapia aistată de cai, hipoterapia sau călăria terapeutică. Această formă de terapie se adresează persoanelor cu probleme comportamentale, fobii, paralizii cerebrale, anxietate sau afecțiuni ale coloanei vertebrale. Dar acest tip de terapie se pretează foarte bine și pentru copiii cu dizabilități, autism, ADHD, sindrom Down sau întârzieri în dezvoltare. Ședințele se desfășoară individual și au o durată de 40 minute. Costul pentru o astfel de ședință este de 80 lei.

Dezvoltarea psihomotricității
Copiii și adolescenții au posibilitatea de a opta pentru ședințe de dezvoltare a psihomotricității, bineînțeles în preajma exemplarelor cabaline. Persoanele cu deficiență mentală sau debilitate motrică sunt principalele vizate de procesul instructiv-educativ-recuperator. Dar această dezvoltare a psihomotricității este recomandat chair și adulților fără astfel de probleme. Asemeni terapiei asistate de cai, costul unei ședințe este de 80 lei și are o durată de 40 minute.

Turism ecvestru
Cursuri de echitație în Galați pot fi deprinse, de asemenea, la Asociația Kavalkada. Turismul ecvestru se practică ca o activitate nouă în România. Vei petrece timp de calitate prin intermediul unei plimbări călare pe cele mai frumoase exemplare ce se află în posesia asociației. Prețul unui astfel de pachet de servicii pentru o zi de persoană este de 200 lei.

Dezvoltare personală
Un alt avantaj cursurilor de echitație în Galați este dezvolatarea personală. Prezența cailor în preajma noastră emană încredere și ne transmit un trăsăturile lor native de leadership. Respectul și puterea sunt transmise de cai prin mesaje nonverbale. Toate aceste trăsături ale cabalinelor ne ajută să ne dezvoltăm personal. Ședințe de dezvoltare personală, leadership și teambuilding pot fi organizate la Asociația Kavalkada. Toate acestea au un tarif de 300 lei pe zi pentru o persoană.

Școala Altfel
Asociația Kavalkada are pregătite programe speciale pentru programul Școala Altfel. Acestea ajută dezvoltarea psihomotrică pentru grupuri organizate de copii sau adolenscenți. Prețul pentru astfel de pachete de servicii este variabil în funcție de numărul membri participanți și de vârstele acestora. Valoarea estimativă este de 30-50 lei pentru fiecare persoană membră a grupului.

Asociația Kavalkada a luat naștere din dorința de a oferi posibilitatea tuturor celor interesați de a se dezvolta armonios și de a se vindeca cu ajutorul cabalinelor. Pe lângă cursurile de echitație în Galați, Asociația Kavalkada pune accentul pe câteva detalii importante. Acestea ar fi beneficiile interacțiunii omului cu calul. Cele mai importante aspecte ce se doresc a fi fructificate sunt sănătatea, educația, partea socială și de agrement.

Tu știai că ai posibilitatea de a deprinde arta echitației în Galați? Ai vizitat până acum Asociația Kavalkada? Care este sentimentul cu care ai plecat?

Te-ar putea interesa și: Pedepsele asupra copiilor și consecințele lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.