Kenan Inci și o nouă medalie. Bronz la Cupa Mondială, Luxembourg 2018

0
116
Kenan Inci și o nouă medalie. Bronz la Cupa Mondială, Luxembourg 2018

Deși competițiile culinare nu sunt mediatizate așa cum ar merita, oamenii din domeniul bucătăriei duse la rang de artă, le cunosc importanța. Așa cum este pentru Kenan Inci, medalia de bronz obținută în urma prezenței la Cupa Mondială de la Luxembourg.

Pentru că el și profesioniștii din domeniu știu că simpla participare la o astfel de competiție este doar vârf de iceberg pentru tot ce înseamnă ani de muncă, de reinventare, de căutare a inspirației. Nu știm dacă în articolele anterioare am mai spus, dar bucătarii ni se par printre cei mai complecși făuritori de artă: stăpânesc chimie, fizică și matematică, folosesc culoare, sunt artizani de arome și căutători de inovație.

Și știm, de asemenea, foarte bine faptul că Chef Kenan Inci și farfuriile sale sunt mereu încărcate de toate aceste atribute. Iată, însă, că nimic nu este în zadar și toată munca este răsplătită. Primul an de participare la Cupa Mondială de la Luxembourg îi aduce medalia de bronz. Ce l-a inspirat la Cupa Mondială? „Participarea în sine, întâlnirea cu profesioniști din toată lumea, emoția împărtășirii cunoștințelor cu chefi de renume internațional. Toată atmosfera. Și dorința de a mă reîntoarce pentru medalia de aur.” Chef Kenan Inci.

Până peste 4 ani, când sperăm să își atingă obiectivul, Kenan va mai participa la IKA/ Culinary Olympics, în 2020. Bineînțeles că îi dorim succes și că suntem atât de mândri că ne reprezintă și pune România pe podium. Felicitări, Kenan Inci! Felicitări echipei Pește și vin!

Citește și articolul  Damen şi oamenii săi. Astăzi, Viorica – Project Controller în cadrul Direcţiei Financiare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.