KENDAMA cu CRBL – concurs, distracţie şi premii la Brăila Mall

0
258
kendama

Pe 15 septembrie Braila Mall da startul distractiei! Pregateste-te sa castigi concursul de KENDAMA! CRBL iti va fi antrenor in cea mai tare competitie a toamnei. Inscrie-te, participa, castiga!

Te asteapta un maraton de distracție si premii pe masura:

✅ Premiul I: o Kendama USA ProModel  + premii Carrefour

✅ Premiul II: o Kendama USA Kaizen + premii Carrefour

✅ Premiul III: o Kendama USA Tribute + premii Carrefour

✅ Mențiune: premii Carrefour

Totodată, toți cei prezenți pot câștiga unul dintre premiile-surpriză care vor fi acordate în cadrul evenimentului.

Toți cei care doresc să își demonstreze măiestria în mânuirea Kendamei sunt invitați să se înscrie la concursul din 15 septembrie la Biroul de informații Braila Mall sau la numărul de telefon 0339 110 840. Pentru participanții sub 18 ani, părintele/ tutorele trebuie să completeze un formular.

Concurenții se pot înscrie și pe loc, in data de 15 septembrie, înainte de începerea concursului, în intervalul orar 14:00-15:30, la locul special amenajat din zona de organizare a evenimentului.

Concursul se va desfășura începând cu ora 16:00 și va cuprinde mai multe etape, în care concurenții vor fi grupați și li se va cere să execute trick-urile propuse de CRBL. Cei care se descurcă cel mai bine vor merge mai departe către etapa următoare, juriul fiind însuși CRBL.

În semifinală vor ajunge 10 concurenți, iar în finală se vor întrece cei mai buni 4 dintre aceștia, care vor fi premiați cu super cadouri.

Sursa: Braila Mall

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.