Cauţi un sport plin de adrenalină? Apucă-te de kickbox la Clubul Sportiv...

Cauţi un sport plin de adrenalină? Apucă-te de kickbox la Clubul Sportiv K1 Galaţi!

285
0
DISTRIBUIȚI

Veste bună pentru pasionații de arte marțiale. Kickboxul poate fi practicat acum la Clubul Sportiv K1 Galaţi, într-un mediu antrenant și plin de oameni cu aceeași pasiune. Kickboxul îți întărește corpul și mintea, oferă posibilitatea îmbunătățirii echilibrului, a puterii și a agilității și nu în ultimul rând a încrederii în sine. Faţă de alte sporturi, în kickbox exercițiile se focalizează pe dezvoltarea mișcărilor puternice ce trebuie să aibă componentele de forță, viteză, flexibilitate și echilibru.

În clubul sportiv K1 Galați, poți să îți atingi potențialul maxim doar dacă adaugi și dezvoltarea minții prin îmbunătățirea capacității de observare atât a partenerului de antrenament cât și a propriei persoane.
Antrenamentele desfășurate sub coordonarea campionului mondial kickbox la profesioniști versiunea WKN , dl. antrenor Decianu Dănuț cu suportul instructorilor Decianu George și Iosif Cosmin – Daniel, te provoacă să îți forțezi atât limitele fizice cât și cele mentale având în vedere că multe dintre blocaje provin mai mult din credințe și paradigme.

Clubul Sportiv K1 Galaţi pune la dispoziția cursanților următoarele antrenamente:
  • K-1 Kids – Antrenamentul vizează dezvoltarea armonioasă fizică împreună cu îmbunătățirea comunicării și a spiritului de echipă. Începe cu o încălzire ușoară, urmată de explicații demonstrative privind diferite tehnici și proceduri aferente kickboxului. Partea practică se desfășoară pe direcțiile de antrenament cu sacul de box, la palmare, cu partener și boxul cu umbră.
    Antrenamentul se finalizează prin jocuri de echipă, ștafete și multe zâmbete.
  • K-1 Shape – Atât începătorii, cât și avansații au posibilitatea să învețe, să se mențină în formă sau să progreseze către performanță în acest program de antrenament.​
    Caracteristica principală a acestui program este adaptabilitatea față de nivelul fizic de pregătire al fiecărui participant. ​Pe durata programului, antrenorii alternează atât momentele de efort maxim, cele de studiu ale tehnicilor, cât și nivelul de complexitate al acestora.​
  • K-1 Women – Antrenamentul funcționează că o terapie pentru descărcarea de stres și tensiuni, este o metodă excelentă de a te detașa și de a lucra cu tine, cu limitele și reacțiile tale, cu fricile și cu încrederea în tine. ​Antrenamentul începe cu o încălzire ușoară, după care se exersează tehnici de autoapărare specifice kickbox-ului prin antrenament la sac, cu palmare și cu partener.​ La final, se desfășoară sesiunea de antrenament funcțional și stretching.
  • K-1 King – Programul K-1 King este special conceput pentru luptători având la bază un antrenament mai dur adaptat competițiilor atât în sistem amator cât și profesionist.

Adresa clubului sportiv este pe strada Mihai Bravu numărul 3, iar pentru mai multe detalii puteți apela la numerele de telefon 0741455989 / 0754973807, pe email la contact@k1galati.ro sau pe pagina de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Vino la un meci de Laser Tag în Galați! Află unde te poți juca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.