La Nord de soare – documentar genial care urmărește împlinirea visurilor

0
Documentare la curte pe 17 iulie - La Nord de Soare

Filmele la desagă, serile memorabile și magia cinema-ului în aer liber nu se compară cu nimic. Și ca să nu vă fie dor de astfel de momente , nu ratați surpriza cinematografică care vă este pregătită luna aceasta. Că tare-i bine când poți crea momente pline, alături de parteneri faini precum cei de la One World România, care au un curaj nebunesc și o motivație indestructibilă de a aduce arta cinematografică în cea mai bună lumină. Și ca să înțelegeți mai bine, peste vară, One World Romania la Școală se mută la curte, iar în colaborare cu Cinefeel și DANIEL’s PUB, se vine cu un film documentar de excepție, unde neapărat se vor ocupa toate scaunele. De astă dată, nu la Cinematograf Cinefeel, ci afară, pe nocturn, la terasa restaurantului DANIEL’s.

“La Nord de soare” – Inge Wegge, Jørn Ranum | Norway | 2013 | Durată 46 min – Un film genial care urmărește îndeplinirea visurilor. Este încurajată exprimarea neîngrădită și vor avea loc dezbateri faine. În România, sunt foarte puține manifestații de acest tip, în care se discută despre schimbările climatice și salvarea planetei. Cei care organizează au luat inițiativa. Sunteți așteptați și voi!

Sinopsis: La Nord de soare este un documentar despre urmărirea visurilor. Inge Wegge (25) și Jørn Ranum (22) petrec cele nouă luni de iarnă norvegiană într-un golf îndepărtat de pe coasta nordică a Norvegiei, cu Oceanul Atlantic în față. Acolo, își construiesc o cabană din materialele pe care le găsesc și consumă alimente expirate, pe care magazinele le-ar fi aruncat. Au cu ei două lucruri extrem de importante: plăcile de surf, principala motivație pentru aventura lor arctică.

Click aici pentru trailer. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. La 20:30 se deschide poarta, iar la 21:00 se dă startul la film. Pe 17 iulie, ora 21.00. Terasa Restaurant DANIEL’s, Str. Pensionatului 4, Brăila
Detalii la Tel: 0720 562 933 (10.00-18.00)
Organizator: One World România la școală, în parteneriat cu Cinematograf de Artă Cinefeel și Restaurant DANIEL’s, Brăila.

Pe parcursul verii proiecțiile de film documentar vor continua în curțile pasionaților de filme, adolescenți sau nu, dar și în cadrul unor evenimente partenere. O să fie ceva neașteptat de frumos!

Mai multe detalii despre One World Romania la Școală pe site, sau pe pagina lor de facebook One World Romania.

Sursa: Facebook
Citește și Acum ai unde să mergi la piscină. Cea mai cool piscină din Galați și Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.