Leon Magdan, Profesorul de joacă vine la Galaţi pe 24 Mai

0
Leon Magdan, Profesorul de joacă vine la Galaţi pe 24 Mai

Leon Magdan a susținut și prezentat numeroase spectacole, evenimente culturale, festivaluri, iar exemplele sunt prea multe pentru a putea fi menționate aici. Dar cel mai important este că Leon Magdan are un mod unic de prezentare, extrem de atrăgător pentru copiii de toate vârstele: va întruchipa el însuși un personaj – Profesorul de joacă. Copiii nu se vor plictisi nici un moment și vor pleca încântați, cu multe cunoștințe dobândite… „în joacă”.

Veniţi să petreceţi împreună clipe minunate, în care cei mici se vor simţi ca-n poveşti, iar cei mari îşi vor reaminti cât de bine este să fii copil (la orice vârstă!). Trupa de teatru vă aşteaptă cu multe surprize, concursuri, experimente memorabile şi veselie cât cuprinde.

Vi se propune un spectacol cu o durată de o oră și jumătate, în care cei mici, dar şi cei mari, vor fi încântaţi să paricipe la scenetele interactive, povești surprinzătoare care uimesc și încântă, cu final moralizator. De asemenea voluntarii cor participa pe scenă și la experimente de ştiinţă distractivă, ce te amuză, te uimesc şi te instruiesc în egală măsură.

Sub pretextul unor trucuri de magie incredibile, se ascund de fapt mici experimente, cu deducții și raționamente logice pe măsura celor mici. Cu toții vor fi foarte entuziasmați să descopere secretul din spatele fiecărui truc, căci vor învăţa tot felul de trucuri ingenioase (de fapt, aceste momente se constituie în veritabile lecţii de logică şi ştiinţă distractivă, dezvoltându-le atenţia şi deducţia). Cei mici vor fi ei înşişi vedetele, fiind chemaţi pe scenă pentru a ajuta a realizarea trucurilor.

IMPORTANT: toți copiii care participă la spectacol vor primi cadouri!

Să nu uităm că zâmbetul copiilor reprezintă bucuria, alinarea, încrederea și speranța în lumea de azi, în lumea în care trăim. Dincolo de profesionalism și de toată desfășurarea de forțe, ceea ce putem spune cu siguranță este că întreaga echipă va aduce zâmbetul pe chipul tuturor copiillor aflați la spectacole și asta este ceea ce contează cu adevărat.

Preţul este de 15 lei de persoana.
Copiii sub 4 ani au gratis si sunt fara loc.
Pentru bilete şi alte informaţii: contact@familiesidaruire.ro si tel. 0746554583

Sursa: www.facebook.com

Atelier de dezvoltare personală pentru copii – psihoterapeut Sanda Docan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.