Let’s Bike It, Brăila-Galaţi!

Let’s Bike It, Brăila-Galaţi!

153
0
DISTRIBUIȚI

Participă la “Let’s Bike It!” alături de prietenii tăi și ajută-ne să identificăm mormane cu deșeuri! Cea mai harnică echipă va fi premiată cu un kit cu accesorii pentru ciclism. “Let’s Bike It!” este un eveniment marca “Let’s Do It, Romania!”, care are ca scop cartarea mormanelor cu deșeuri, pentru a realiza Harta Națională a Deșeurilor. Toate mormanele cu deseuri vor fi curatate pe 24 septembrie, Ziua de Curățenie Națională. Scoatem toată țara la curățenie, într-o singură zi!

▬▬▬▬▬▬▬

► Regulamentul concursului “Let’s Bike It, X!” >>>http://goo.gl/oRJ4oO
► Normele de siguranță >>> http://goo.gl/42fd4c

▬▬▬▬▬▬▬

Cum participi?

► Înscrie-ți echipa la telefon 0751 317 294
Înscrierea poate fi făcută de o singură persoană. Este important ca înscrierea echipei în concurs să fie efectuată cu aceeași adresa de e-mail folosită pentru a crea contul în aplicația mobilă „Let’s Do It, Romania!”.
Cartarea se va face prin intermediul aplicației “Let’s Do It, Romania!”, care poate fi descărcată gratuit pentru Android: goo.gl/o00Fco sau pentru iPhone: goo.gl/7nBZ7k.
Înregistrarea traseului parcurs se va face cu ajutorul unor aplicații precum: Strava, Endomondo, BikeMap, Map My Ride ș.a. Înregistrarea traseului va fi trimisă în format GPX către organizatori, la adresa braila@letsdoitromania.ro.

► Timp recomandat de cartare: 6 ore
▬▬▬▬▬▬▬

Unde are loc?
◉ 03.09.2016 , platorul Primariei Braila, ora 09:00
◉ 04.09.2014, zona Elice Galati, ora 09:00
În perioada 27/28 august și 3/4 septembrie vom organiza ediții “Let`s Bike It!” în toată țara.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Despre “Let’s Do It, Romania!”

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3 300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.