Tu știi limbajul non-verbal? Află cum să citești un om după gesturi!

0
Tu știi limbajul non-verbal Află cum să citești un om după gesturi!

Un om este destul de greu de ,,citit”, însă există anumite gesturi ce îi trădează adevărata stare! Cu ajutorul unui research, am descoperit că există foarte multe semne involuntare ce ajută la crearea portretului moral a unei persoane. Majoritatea oamenilor observă, citesc și interpretează în mod subconștient limbajul non-verbal al celorlalți, fapt care ne spune să avem sau să nu avem încredere în cuvintele exprimate verbal.

● O persoana care își duce în mod repetat mâna în jurul gurii exprimă, adesea, o stare de nervozitate interioară sau faptul că ascunde anumite lucruri.
● Atunci când un om își mișcă picioarele continuu în timp ce este așezat, acesta este stresat, plictisit sau poate chiar nerăbdător în legătură cu un eveniment ce urmează în viitorul apropiat.
● Capul sprijinit în palmă denotă, de cele mai multe ori, plictiseală, însă a nu se confunda cu poziționarea degetelor pe obraz, ce transmite un interes extrem asupra a ceea ce se discută.
● Privirea îndreptată preponderent în jos, în compania altor persoane, semnifică lipsa de inters și chiar aroganță. Din moment ce majoritatea oamenilor mențin un contact vizual pe timpul întâlnirii, acest gest devine observabil foarte rapid.
● Obiectele poziționate în față în timpul unei discuții, indică evident timiditatea. Acest semn este precum un baraj creeat față de celelalte persoane.
● Privitul constant către ceas sau către unghii nu transmite decât un semnal puternic de plictiseală!
● Odihnirea mâinilor pe ceafă sau pe șolduri sunt cele mai sugestive gesturi ale aroganței și superiorității.
● Faptul că unii oameni se scarpină la ceafă pe perioada unei discuții transmite incertitudine și îndoială. Cu toate acestea, poate fi interpretat și ca fiind un semn al minciunii.

Fii la curent cu tot ce se întâmplă la tine în oras cu Revista Explore*

Cu aceste informații vă puteți da seama de interesul pe care o persoană vi-l acordă pe parcursul unei discuții. Ca un plus de informații tot pe tema subiectului, stiați că…
● Nasul încrețit exprimă neplăcere?
● Buzele strânse transmit nesiguranță, ezitare sau ascunderea unor informații?
● Nările mărite reprezintă mânie?
● Fruntea încruntată poate însemna preocupare, mânie sau frustrare?

Nu uitați că limbajul non-verbal este involuntar și exprimă cel mai bine eventualele stări ale oamenilor, spre deosebire de cel verbal. Atenția la detalii face diferența!

Marina Nadoleanu

Află care sunt cele Patru lucruri pe care le face o femeie adevărată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.