Lista celor mai frumoase locații pentru evenimente Galați Brăila

0

Ești în căutarea unui loc deosebit pentru evenimentul tău? Fie că este vorba de nuntă, botez sau petrecere te invităm să parcurgi lista celor mai frumoase locații pentru evenimente din Galați și Brăila!

Locații nuntă Galați

Divino Ballroom
epantofi.ro

Alcătuit din două saloane, având capacități și design diferite, Divino Ballroom și Divino Summer oferă posibilitatea de a alege locația care se potrivește cel mai bine evenimentului tău.

 • Locurile de parcare sunt amenajate.
 • Meniuri rafinate, diverse și cu posibilitatea de a fi adaptabile.
 • Ospătari cu experiență în domeniu și prezența deosebită.
 • Poți alege dintr-o varietate de colaboratori pentru decorațiuni, foto-video, wedding planner, artiști florali.

Prețul unui meniu începe de la 160 de lei/ persoană.

Mai multe informații aici.

Contact: 0744 581 014.

answear.ro

Adresă: Str.Calea Prutului nr.9.

Union Jack Events

Union Jack Events pune la dispoziție o sală de ballroom care poate găzdui un număr de 250 de persoane și un foișor superb pentru evenimentul tău special.

Candy bar, cocktail bar, tortul de shoturi al mirelui, prosecco la discreție, aranjamentele florale, camera mirilor la dispoziție. În plus, asigură și numeroase elemente de decor – covorul roșu și stâlpii ornamentali de la intrare, cufărul pentru dar, numerele de masă, fețe de masă roiale.

Mai multe informații aici.

Contact: 0755 151 644.

Adresă: Calea Prutului, nr. 56, Galați

Complex Stejarul

Echipa Complex Stejarul își propune să trateze fiecare oaspete cu un deosebit respect și să contribuie cât de mult posibil la relaxarea și buna dispoziție a fiecărui client. Din anul 2017 Complex Stejarul s-a reinventat, fiind acum complet dedicat realizării evenimentelor de tip personal sau corporate.

Orice ceremonie de nuntă în aer liber, fie religioasă, fie cununie civilă, își regăsește cadrul perfect în spațiul verde și relaxat al Complexului Stejarul. Trebuie să știi și faptul că acest complex are și spații de cazare pentru 34 de persoane, în camere duble, apartamente și căsuțe tip Bungalow.

Restaurantul este una din locațiile complexului cu o capacitate de până la 150 pers.

În lunile aprilie, mai și octombrie există oferte speciale pentru evenimentele unice din viață viitorilor miri sau părinți.

Vezi meniuri și prețuri aici.

Contact: 0758 818 555

Adresă: Padurea Garboavele, Vadeni, Romania

Zolotko Ballroom

Rezervă-ți data nunții la Zolotko Ballroom! Vei descoperi mâncăruri delicioase, meniuri diversificate și un cadru ambiental foarte plăcut.
Zolotko Ballroom înseamnă:

 • un cort cu o suprafață de 300 mp.
 • o capacitate de până la 184 de invitați.
 • cele mai proaspete și savuroase preparate culinare pregătite în bucătăria proprie.
 • un apartament pentru odihnă copiilor/ comfortul mirilor.
 • aer condiționat
 • spații de parcare

Vezi meniuri și prețuri aici.

Contact: 0743 399 628/ 0756 405 962.

Adresă: Zolotko, Drumul de Centură, Galați 800402

Amiro Events

Petrecerea de nuntă, botez sau orice altă ocazie poate deveni un spectacol de lumini care învăluie întreg spațiul de petrecere într-o simfonie de nuanțe.

Cu patru locații magnifice, Amiro Events Grand Ballroom, Salonul Londra, Salonul Paris și Amiro Summer Events Cort, ai libertatea de a alege exact locul potrivit pentru materializarea evenimentului la care ai visat mereu. Fiecare se distinge prin propria personalitate, dar toate au aceleași standarde înalte de ospitalitate și beneficiază de serviciile unei echipe dedicate total creionării evenimentului perfect.

Îți dorești un eveniment de poveste în aer liber? Se poate, la Amiro Summer Events Cort, capacitate maxim 250 – 300 de persoane.

Mai multe informații aici.

Contact: 0744 669 920.

Adresă: Str. Traian nr. 320, Galati, Romania

Teatris

Poți să alegi între un meniu tradițional românesc, un meniu clasic cu feluri de mâncare consacrate, sau un meniu inspirat din bucătaria contemporană, fusion.

Dacă îți dorești o nuntă neconvențională, încearcă să experimentezi și cu meniul; chef-ii Teatris te vor ajuta cu inspirația și cu ponturi despre cum sa păstrezi bugetul în limitele pe care ți le-ai propus. Prețurile unui meniu de nuntă la Teatris încep de la 50€ / persoană.

La Teatris ai inclus în preț aranjamentul sălii și ai asigurată o degustare a meniului integral de nuntă, pentru 4 persoane.

Mai multe informații aici.

Contact: 0746 226 225

Adresă: Strada General Iacob Lahovary 5-7, Galati, Romania

Olympic Ballroom

Saloanele dispun și de o terasă pentru Starea Civilă. Parcarea este plasată în față incintei și are o capacitate de peste 80 locuri.

Olympic Ballroom are trei saloane diferite:

Salon Olympic
– Stilul clasic, dar totodată modern se îmbină perfect într-un spațiu amplu și armonios.

Aici vei descoperi o sală spațioasă cu mesele atent amenajate și spațiu suficient pentru ringul de dans. Scenă din cadrul sălii îți oferă prilejul de a invita o formație live.

Salonul este echipat cu sistem de climatizare, ventilație și dispune de un set complet de lumini inteligente pentru sala și ringul de dans. Capacitatea salonului este de Minim 150-200 și Maxim 350-400 de Persoane.

Salonul Andreas – O sală amplă și elegantă, ușor de adaptat pentru mai multe tipuri de evenimente.

Este decorată atent cu elemente de bun gust și ușor de personalizat care oferă o atmosferă de neuitat.

Salonul este echipat cu sistem de climatizare, ventilație și un set complet de lumini inteligente pentru ringul de dans. Capacitatea salonului este de Minim 80 și Maxim 150 de Persoane.

Salonul Vip – este locația perfectă pentru a crea un eveniment unic, în care profesionalismul și bunul gust fac cea mai bună casă, în care angajații și colaboratorii îți sunt cei mai buni prieteni și lucrează alături de tine pentru a se asigura că evenimentul tău să fie unul de vis.

Salonul este echipat cu sistem de climatizare, ventilație și dispune de un set complet de lumini inteligente pentru sală și ringul de dans. Capacitatea salonului este de minim 100 și maxim 200 de Persoane.

Mai multe informații aici.

Contact: 0758 021 229

Adresă: Str. Prelungirea Foltanului nr.122,sat Costi com. Vanatori, Galați

Traian Park

Complex Traian pune la dispoziție 4 saloane pentru organizarea de nunți, botezuri si orice alt tip de eveniment. Este unul din restaurantele cu cel mai vast catalog de evenimente organizate din Galați, fiind cotat cu cinci stele pe toate rețelele de socializare.

Cort Cherry I & Cherry II

Se spune că prietenii sunt familia care nu îți este dată, ci ceea pe care ți-o alegi. Pornind de la acest principiu, Complexul Traian a creat conceptul saloanelor Cherry I și Cherry II. Poți alege să le rezervi individual sau le poți uni, capacitatea lor ajungând până la 700 de persoane.

Cort Chic

Fie că este vorba despre o nuntă, botez sau aniversare, vedetele serii trebuie să fie cei sărbătoriți. Această este ziua în care trebuie să te lași a fi răsfățațat și complimentat. Covorul roșu ar trebui sa fie de nelipsit, către unul din cele mai încărcat emoțional eveniment din viața ta.

Cort Grande

O petrecere de neuitat trebuie neapărat să fie în stil Grande! Vorba aceea, fă-o într-un mare stil. Al patrulea cer va conduce către o altă dimensiune, aceea a fericirii autentice. Lumina caldă date de candelabrele de sticlă, reflecția lor în cele mai alese tacâmuri și porțelanuri, te teleportează în una din cele mai elegante săli de bal.

La Traian Park poți opta pentru servicii incluse sau extra cum ar fi Oglinda cu povești, limuzină de lux, platformă 360, decorațiuni, organizare, artificii, shoterie (tort bar), open-bar, fum greu, candy bar, flori, etc.

Mai multe informații aici.

Contact: 0748 292 900

Adresă:

DN26, Galați 800198 – Complex Traian

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎Strada Traian 399, Galați – Restaurant Traian

Bora Bora Events

Bora Bora Events, amplasată cu mândrie pe malul Dunării, este o locație de evenimente desăvârșită care emană eleganță și rafinament. Salonul se bucură de o poziție privilegiată și oferă atât spații interioare cât și exterioare pentru a găzdui o plajă extinsă de evenimente.

Cu un design impecabil și o atenție deosebită la detalii, Bora Bora Events excelează în a crea o atmosferă sofisticată și memorabilă pentru evenimentele tale speciale. Interioarele elegante și amenajate cu gust te întâmpină cu o ambianță caldă și primitoare, în timp ce spațiul exterior îți oferă o priveliște impresionantă asupra naturii înconjurătoare.

Diversitatea evenimentelor pe care le poți găzdui la Bora Bora Events este impresionantă. Fie că îți dorești o nuntă romantică și sofisticată, un botez plin de emoție, o petrecere de logodnă memorabilă sau un majorat plin de distracție, locația are capacitățile necesare să se adapteze la orice cerințe. Atât spațiul interior, cât și cel exterior oferă o flexibilitate excelentă pentru a crea evenimentul perfect.

Prețul unui meniu pornește începand de la 180 ron.

Oferte personalizate în funcție de nevoile tale.

Covorul roșu și decorarea spațiului cu aranjamentele locației, sunt oferite în mod gratuit.

Mai multe informații aici.

Contact: 0787 686 940.

Adresă:

Comuna Vădeni Soseaua dig. Braila Galati priza dunarii, Galați

Hera Events

Indiferent de tipul evenimentului, echipa HERA este pregătită pentru a crea evenimente cu adevărat speciale. Oferă personalizare pentru fiecare nuntă, botez sau petrecere.

Inclus în prețul meniului:

 • Covorul roșu la intrare
 • Masă de prezidiu cu aranjament floral
 • Degustarea meniului
 • Cutia pentru bani
 • Suportul pentru lumânări
 • Photo corner
 • Lumini arhitecturale pentru ringul de dans

Capacitatea salonului este de 160 de locuri.

Mai multe informații aici.

Contact: 0746 486 413.

Adresă: Complex Comercial Tiglina I, Str. Saturn, Nr. 1, Galati.

Complex Heaven

Din multitudinea de oferte, alegerea restaurantului se dovedește adesea a fi cea mai dificilă. Având în vedere că este locul în care se desfășoară recepția merită să depui toate eforturile pentru a asigura o locație plăcută, elegantă și potrivită evenimentului.

Ce evenimente se pot găzdui la Restaurant Heaven:

 • Nunți, Botezuri
 • Petreceri, Întâlniri, Promoții
 • Evenimente Corporate
 • Office Party
 • Absolvire
 • Baluri
 • Chef de Chef
 • Zile Onomastice
 • Petreceri și alte Evenimente Sportive
 • Majorate

Echipa Complex Heaven vine în întâmpinarea dorințelor tale și pune la dispoziție 4 săli de evenimente, unde decorul, ospitalitatea și serviciile de înaltă clasă vă garantează o nuntă așa cum ai visat.

 • Salon 1-260 de locuri
 • Salon 2-130 de locuri
 • Salon 3-400 de locuri
 • Salon 4-250 de locuri

Dacă închiriezi localul ți se pune la dispoziție GRATUIT o superbă limuzină de lux.

Mai multe informații aici.

Contact: 0784 789 789.

Adresă: Comuna Vanatori la Km.9 de Galati (DN26).

Unique Ballroom

Unique Ballrom îți vine în întâmpinare cu trei saloane elegante, cu o atmosferă unică și meniuri delicioase

Organizează petrecerea de botez, nuntă sau orice alt tip de eveniment, într-un cadru unic în care atmosfera și decorurile fabuloase se întâlnesc și profită de oferta ALL INCLUSIVE!

Meniul complet pentru invitați pornește de la 210 lei.

Restaurantul are trei saloane:

 • Salon Unique – Capacitate între 150 – 220 de locuri;
 • Terasa Unique – Capacitate între 50 – 100 de locuri;
 • Salon Oro – Capacitate între 70 – 100 de locuri.

Mai multe informații aici.

Contact: 0760 259 299.

Adresă: Galaţi, Bdul. Marea Unire, Nr. 1, Zona Trecere Bac.

Locații nuntă Brăila

La Casa cu Stuf

Casa cu Stuf îți vine în întâmpinare cu trei saloane elegante și practice pentru evenimentul tău cu totul special, cu un foișor dar și cu un ponton.

Sala Grande

Imaginează-ți cadrul perfect, decor regal, detalii subtile duse la un alt nivel.
Atenția la detalii și arhitectura sălii, face din Sala Grande locația ideală pentru a-ți creiona povestea de iubire.
Definită prin rafinament și eleganță, Sala Grande este destinată exclusiv evenimentelor, de la nunti la botezuri, pană la seminarii, conferințe respectiv diverse petreceri private.

Sala Prestige

Un eveniment special are nevoie de o locație specială. Având o capacitate de 110 locuri, Sala Prestige este ideală pentru organizarea de nunti și botezuri, dar poate găzdui și evenimente de tip corporatiste.

Sala Rustic

Întru-un cadru natural, cât mai relaxat, cu un desing tradițional, Sala Rustic este ideală pentru orice tip de eveniment, organizat atât la interior cât și în aer liber.

Ponton

Hotelul-Restaurant plutitor „La Casa cu Stuf” se află ancorat în apropierea Căpităniei Portului Brăila.
Ambarcațiunea este structurată pe trei nivele. Primul nivel este alcătuit din patru camere cu baie proprie și un living generos.
La al doilea nivel, vei descoperi un restaurant elegant cu o capacitate de 40 de locuri și o terasă acoperită, iar la ultimul nivel te poți bucura de soare pe o terasă deschisă.

Casa cu Stuf oferă și posibilitatea de cazare având 30 de camere duble și 3 apartamente ce au fost gândite pentru a asigura o ședere cât mai plăcută.

 • Camera mirilor – 360 LEI / NOAPTE
 • Suită – 310 LEI / NOAPTE
 • Camera dublă – 260 LEI / NOAPTE
 • Camera single – 210 LEI / NOAPTE

Contact: 0741 149 940.

Adresă: Strada Primăverii nr. 208, Baldovinești.

Mai multe informații aici.

Cabana stejarilor

Restaurantul Cabana Stejarilor din Brăila gătește din inimă pentru ca masa sau evenimentul tău să fie o experiență unică. Singurul loc din Brăila, în mijlocul pădurii de stejari, cu 3 săli de diferite capacități, între 40 și 250 de persoane.

Restaurantul Cabana Stejarilor dispune de patru spații diferite care pot fi puse la dispoziție în funcție de nevoile și dimensiunea evenimentului. Toate zonele de evenimente dispun de echipamente audio și dotări de ultimă generație, servicii dedicate pentru a oferi un confort maxim în organizarea și personalizarea oricărui tip de eveniment.

 • Terasa are o capacitate de 200 de locuri.
 • Restaurantul modular ajunge la un total de 180 de locuri/ două zone, acesta poate găzdui evenimente private, corporate.
 • Pavilionul are o capacitate de 170 de locuri, este o zonă modulară și poate găzdui nunți și festivități.

Cât despre meniu, poți alege dintre trei tipuri de meniu: meniu silver, gold și platinum, precum și un meniu extra.

Contact: 0786 112 233.

Adresă: Șoseaua Brăila-Buzău, Km 8, Brăila 

Mai multe informații aici.

Alma Health & Spa Retreat

Alege între restaurante cochete cu terasă și vedere spre lac sau impresionanta sală de ceremonii Alma Grand Ballroom, pentru o nuntă de vis.

Nunta ta pe malul Lacului Sărat

Priveliște spectaculoasă, atmosferă de neuitat. Alege Helise, cu terasă la plajă, pentru o nuntă rafinată! Culori naturale, pastelate, plantele luxuriante și ferestrele impresionante sunt ingredientele decorative ale unei nunți sofisticate, elegante, potrivite pentru mirii care aleg luxul discret.

Eleganța Belle Epoque în cea mai spectaculoasă sală de evenimente din Brăila

Ocaziile speciale au nevoie de un loc aparte

Fiecare eveniment este o poveste de împărtășit. Atmosferă rafinată, servicii personalizate și facilități complete, pentru ca nunta ta să spună o poveste unică.

Nunta ta la Alma Grand Ballroom

Candelabre impozante, accente aurii și o atmosferă glamour inspirată din fastul și strălucirea Belle Epoque. Cu scenă, foyer, intrare separată și 400 de locuri în set-up de nuntă dispuse pe două etaje, Alma Grand Ballroom este o locație de nuntă strălucitoare, ca lumea balurilor de la început de secol.

Restaurante cochete cu terasă și vedere spre lac

Helise

Restaurant pentru evenimente, aflat pe malul Lacului Sărat, cu intrare separată, acces la piscină, terasă și priveliște către lac. Helise are loc special pentru scenă, echipamente moderne de sunet și lumini. Are o suprafață de 438 mp și poate acomoda 300 de invitați în set-up de nuntă.

Ostia

Cu terasă și vedere către Lacul Sărat, Resturantul Ostia este alegerea ideală dacă vrei o nuntă în aer liber, cu cadre foto spectaculoase la apus. Restaurantul are acces la piscină, echipamente moderne de sunet și lumini.

Adresă: 5A Aleea Centrală, Lacu Sărat

Contact: 0339 800 801

Mai multe informații aici.

Atrium Events

Atrium Events este cel mai nou complex din județul Brăila ce vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii complete pentru organizarea oricărui tip de eveniment. Suprafața generoasă pe care o oferă complexul Atrium Events îl face să fie destinația perfectă în orice circumstanță.

Conceptul este unic, înglobează un restaurant cu o capacitate de 450 de persoane, spațiu destinat ceremoniilor în aer liber, terasă și grădina, completate de piscină modernă și cazare, toate în aceeași locație ideală. Pe scurt, un cadru complet, de vis, pentru a satisfice toate gusturile și cerințele.

Avantajele locatiei :

 • Meniuri personalizate – dispunem de bucătărie proprie cu bucătari cu experință în domeniu
 • Degustare gratuită
 • Zona de bar
 • Aranjamente florale și decorațiuni mese și scaune
 • Photo corner
 • Lumini sceno-tehnice de interior
 • Spațiu destinate ceremoniilor în aer liber cu grădina și terasă, alături de o piscină modernă, iluminată care completeza peisajul
 • Cazare
 • Lumini exterioare arhitecturale
 • 2 zone de exterior deosebite, special amanajate pentru fumat
 • Mese illuminate de exterior
 • Parcare
 • Efecte de fum greu, mașină de baloane, artificii, gheață carbonică

Adresă: Atrium Events, Baldovinești

Contact: 0746 066 525.

Mai multe informații aici.

Bulevard Events

Bulevard Events este un centru pentru evenimente ce oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate.

Este un loc destinat exclusiv evenimentelor, clasic sau avangardist, romantic sau regal, glamour sau medieval, stilul nunții tale va fi definit și realizat prin măiestria profesionaliștilor de la Salon Bulevard.

Bulevard Events pune la dispoziție două saloane:

 • Regina Maria – 900 m pătrați, Foaier intrare 550 m pătrați, 6 grupuri sanitare.
 • Regele Carol – 340 m pătrați, 4 grupuri sanitare.

Adresă: Bulevard Events Braila Bdul Independentei Nr.57 Braila

Telefon: 0744 530 520.

Mai multe informații aici.

Reset Ballroom

Fie că te gândești la organizări de nunți, botezuri, aniversări, petreceri, proiecții de film, lansări de produs, vernisaj, workshop-uri sau evenimente corporate, Reset Ballroom te întâmpină cu voie bună, mâncare delicioasă, lumină naturală și zâmbete cât să-ncapă în spațiul care te invită la povești cu emoții de neuitat. Experiența, profesionalismul şi calitatea serviciilor îi recomandă atunci când ești în căutare de servicii de catering şi organizare de evenimente în Brăila.

Cu detalii fine, de lux și calitate la superlativ, motive de sărbătorit găsești. Reset Ballroom are meniuri speciale pentru evenimente, dar se adaptează în funcție de tpul de eveniment.

Adresă: Șoseaua Parcului Nr. 5 (in zona Bazinului Olimpic), lângă Liceul Sportiv.

Contact: 0720 330 854.

Mai multe informații aici.

Red Sky

Red Sky urmărește noile tendințe în materie de evenimente, din dorința de a oferi brăilenilor o locație și servicii la standarde înalte.

Cu ce îți vine restaurantul Red Sky în ajutor:

 • 2 Săli de evenimente cu decor inclus (aranjamente florale, photo corner)
 • Consiliere organizare eveniment și planificare meniu
 • Recomandare furnizori la cerere (candy bar, muzică, etc.)
 • Bucătărie proprie și ingrediente de cea mai bună calitate
 • Terasă și parcare proprii, la dispoziția invitaților
 • Sala 1 – capacitate de 250 de persoane
 • Sala 2 – capacitate de 140 de persoane

Oferte meniu nuntă 2024 – 2025:

 • Pachet Clasic 310 lei – 330 lei/ persoană (acesta conține 3 feluri de mâncare, open bar).
 • Pachet Premium 340 lei – 360 lei/persoană (aperitiv, 4 feluri de mâncare, open bar).
 • Pachet Deluxe 390 lei – 410 lei/persoană (Aperitiv și fructe, 4 feluri de mâncare, candy bar, open bar).

Bonus innedit: Cadou de casă nouă în seară evenimentului!

Oferte meniu botez 2024 – 2025:

 • Pachet Clasic 250 lei – 270 lei/persoană (2 feluri de mâncare, open bar).
 • Pachet Premium 290 lei – 310 lei/persoană (3 feluri de mâncare, open bar).
 • Pachet Deluxe 345 lei -355 lei/persoană (aperitiv, 3 feluri de mâncare, open bar).

Bonus innedit: Cadou surpriză în seară evenimentului!

Decorul sălii este GRATUIT pentru oricare din cele 3 pachete.
Prețul fiecărui pachet variază în funcție de meniul ales în cadrul discuției inițiale.
Prețul pentru meniu copii este 160 lei/persona și cuprinde 2 feluri de mâncare și open bar băuturi nonalcoolice.

*pentru evenimentele cu cel puțin 100 de invitați.

Adresă:  B-dul Dorobantilor, nr. 669, Braila, la iesirea spre Galati, la numai 1 km de noul Pod de peste Dunare.

Contact: 0729 037 023/ 0722 287 885/ 0723 217 714.

Mai multe informații aici.

Restaurant Privighetoarea

Destinat evenimentelor speciale, localul are acum un nou decor ce armonizează subtil și elegant elementele mai vintage cu cele moderne din viață cotidiană.

Pentru că societatea și-a orientat activitatea către organizarea de evenimente, a procedat la achiziționarea unui cort special pentru evenimente, dar și echipamentele necesare pentru dotarea să (mochetă, instalații climatizare, mese, scaune, fețe de masă, aranjamente de flori, aranjamente special pentru evenimente, pahare, farfurii, tacâmuri, etc.).

Restaurantul Privighetoarea dispune de două săli, una cu o capacitate maximă de 100 de persoane pentru o nuntă mai intimă și  un cort de evenimente cu o capacitate maximă de 300 de persoane pentru o nuntă grandioasă.

Pentru oferte legate de prețul meniurilor află mai multe de aici.

Adresă:  Grădina Mare Brăila.

Contact: 0733 047 333.

Mai știi și alte locații de evenimente din Galați și Brăila? Lasă-ne răspunsul în comentarii și ajută-ne să completăm lista!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.