Live2Lead 2017 Galati – Braila

0
82
live2lead

John Maxwell Team Romania & Ceprohart SA te invită sambata, 25 noiembrie 2017, ora 10:00, la Aula Magna a Universitatii Danubius (Bd. Galati, nr.3) să participi la Live2Lead Galaţi-Brăila, un videocast de ½ de zi dedicat leadership-ului.
Live2Lead este un eveniment anual marca John Maxwell Company, care are loc în Atlanta şi este dedicat dezvoltării liderilor. La Galați vom transmite acest eveniment sub licența JMC şi va fi sub formă de VIDEO subtitrat în limba română.
Aducem în aceeași sală la un eveniment cu şi despre leadership oameni activi din zona Galaţi- Brăila care susțin şi trec la dezvoltarea puternică şi dinamică a propriului leadershi într-o viziune de creştere comună pe termen lung.

Bilete disponibile:
174 ron tva inclus (include loc în randurile 10-14, mapa eveniment, coffee break)
211 ron tva inclus (include loc rezervat în randurile 6-9, mapa eveniment, coffee break)
249 ron tva inclus (include loc rezervat în randurile 1-5, mapa eveniment, carte John Maxwell, coffee break )
Reducerile acordate:
– ai reducere 10% pentru bilete achiziționate pana pe 30.10.2017
– primești reducere 5%.daca achiziționezi minim de 10 bilete
– primești statut de Sponsor la achiziționarea a minim 20 bilete

Pentru inscriere: Contactaţi-ne pe adresa l2l@ceprohart.ro, acceseaza pagina evenimentului Live2Lead Galați-Brăila şi completează formularul online sau trimite-ne un mesaj pe pagina de facebook şi vă trimitem toate datele.

De ce să participi Live2Lead Galați-Brăila
Beneficiezi de experiența a 4 speakeri recunoscuţi la nivel mondial. John C. Maxwell, Dave Ramsey, Cheryl Bachelder şi Warrick Dunn vor împărtăşi experiența lor în leadership şi vor aduce un conţinut de excepţie din piaţa internaţională.
interactionezi cu traineri certificati John Maxwell carora le poti adresa întrebări in sesiunea Q&A (Sorin Popa, Dan Buteica…etc).
Vei obține informații noi, instrumente practice, idei aplicabile, te va motiva să treci la acţiune.
Vei construi relații cu persoane cheie din zona ta de interes participante la eveniment.
Participi la un eveniment pentru dezvoltarea liderilor, marca John Maxwell Company care este difuzat doar o singură dată de către organizatori în zona pentru care au obţinut licenţa.
Avantajul unui astfel de eveniment videocast este calitatea speaker-ilor şi preţul accesibil faţă de acelaşi tip de eveniment live.

Ce este Live2Lead
O experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective, instrumente practice și idei aplicabile. Vei aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership în timpul acestui extraordinar eveniment de jumătate de zi.
Aveți ocazia, la acest eveniment videocast, de a învăța direct de la experți în leadership de top mondial! Vă veți întoarce la birou pregatiți să implementați noul dvs. plan de acțiune, să conduceți cu pasiune reînnoită și cu mai multă dedicare.
Mai multe detalii aici.

Citeste si Comunicarea în relații

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.