Ce restaurante fac livrări la domiciliu sau birou în Brăila?

Ce restaurante fac livrări la domiciliu sau birou în Brăila?

603
0
DISTRIBUIȚI
Ce restaurante fac livrări la domiciliu sau birou în Brăila?

Cea mai comodă variantă de a avea un prânz sănătos la birou poate fi aceea de a comanda de la restaurante care fac livrări la domiciliu în Brăila. Știm că timpul nu îți este întotdeauna cel mai bun prieten, așa că ne-am gândit să îți oferim câteva variante pentru a te bucura din plin de una din cele mai importante mese ale zilei.

Restaurant Casa Domnească
Încpând din 2014 a început să se scrie frumoasa poveste a restaurantului Casa Domnească. Aflat într-o superbă casă ce amintește de frumoasa istorie a Brăilei, restaurantul oferă o atmosferă caldă și intimă. Mâncarea pe care o poți servi aici satisface cu ușurință chiar și cele mai exigente gusturi. Terasa restaurantului Casa Domnească este o oază de relaxare binemeritată, în haosul cotidian. Pe lângă toate acestea, restaurantul Casa Domnească livrează la domiciliu sau la birou cea mai gustoasă mâncare gătită în Brăila. Poți consulta meniul de pe pagina de Facebook a restaurantului, iar comenzile le poți face telefonic, apelând 0743 878 787.

Bella Italia
Pe lângă delicioasele sortimente de pizza pe care le poți comanda de la Bella Italia, aceștia îți pot aduce la birou chiar și mâncare gătită în Brăila. Comenzile pot fi efectuate zilnic între orele 10:00-22:00. Pentru comenzi de minimum 30 de lei transportul este gratuit. P.S: Nu rata coasta de porc asezonată cu cartofi și murături! Este senzațională.

After Dark
After Dark este apreciat ca fiind unul din puținele restaurante unde poți servi cea mai gustoasă mâncare gătită în Brăila. Aceștia nu pregătesc meniul zilei, însă poți alege din meniul restaurantului unul din cele mai apetisante feluri de mâncare. La următoarea comandă pe care o vei face la restaurantul After Dark, ia în calcul șnițelul de pui umplut și cartofii haiducești, serviți alături alături de o salată deicioasă de acrituri. Sigur nu vei regreta alegerea făcută. Dacă este la birou și vrei sa servești preparatele gătite proaspăt de bucătarii After Dark, ia legătura cu ei sunând la 0742 613 230.

Tabiet Brasserie
La Tabiet Brasserie vei găsi cu siguranță cea mai bună mâncare gătită în Brăila. În orice moment al zilei, poți găsi aici un meniu diversificat gătit de bucătari care fac asta din pasiune. Fie că alegi să iei masa în locația situată pe strada Mihai Bravu la intersecția cu Școlilor, vis-à-vis de Școala Numărul 8, fie că alegi să comanzi mancare la birou, sigur vei face cea mai bună alegere. Meniul zilei constă în două feluri de mîncare și desert, iar prețul este mai mult decât atractiv. Doar 20 lei. Poți comanda mâncarea prefertă sunând la numărul de telefon 0239 631 111.

Braseria Ialomița
Braseria Ialomița s-a reinventat în 2015, când Chef Victor Melian a ajuns la această locație prin intermediu unei emisiuni la care deținătorii locației au decis să participe. De atunci meniul este unul cu totul nou, iar mâncarea gătită în Brăila au un gust aparte. Clienții braseriei, recomandă ciorba de burtă gătită aici ca fiind una cu totul specială. Braseria Ialomița pregătește meniul zilei, acesta având prețul de 14 lei. Acesta include o ciorbă sau supă recomandată în ziua respectivă, acompaniată de felul doi. Comenzile se fac telefonic la 0239 685 381.

Pizza Next
Deviza Pizza Next este “Cei mai ieftini, cei mai buni, cei mai rapizi!”. Și chiar depun toate eforturile necesare pentru a dovedi acest fapt. Poți comanda de aici meniuri tradiționale românești atent pregătite. Meniul zilei poate fi comandat de la Pizza Next pentru doar 15 lei. Cele două feluri de mâncare care compun meniul zilei au un gramaj suficient pentru ca tu să îți poți potoli foamea cu cea mai bună mâncare gătită în Brăila. Comandă acum felul de mâncare favorit la numărul de telefon 0734 164 381.

Braseria Doi Cocosi
Braseria Doi Cocosi îți pune la dispoziție atât meniul zilei cât și un sortiment variat de pizza. Meniul zilei ce poate fi comandat de aici costă 14 lei și include ciorba sau supa zilei, felul 2 și un desert de casă. În prețul meniului sunt incluse și smântâna, ardeiul, chifla și salata care îl însoțesc. Meniul zilei poate fi comandat zilnic în intervalul 11:00-15:00 la numărul de telefon 0748 630 636.

Tu mai știi și alte restaurante care fac livrări la domiciliu în Brăila? Spune-ne și nouă!

Vezi aici Unde găsești cea mai bună pizza în Brăila?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.